Weekend

Hej fina ni!
Har ni haft en fin helg?
Min helg har gått åt till att mysa med H & korvis & fundera på livet typ. Just nu är jag på en plats jag inte vill vara. Jag mår riktigt dåligt. Jag har vloggat hela helgen & i den ena gråter jag när jag lägger tarotkort. Grejen är den att jag fick klippa ner den till hälften för den blev så lång & därav kanske man inte fattar så mycket av den. Men jag kände att det var det jag orkade dela med mig av. Imorgon ska jag sätta mig ner & skriva upp mina drömmar & mål & hur jag ska ta mig dit. Livet är för kort för att göra saker man inte vill. Har iallafall en massa roliga saker att se fram emot dom här två kommande veckorna. Så får försöka tänka positiva tankar.

Kärlek

Gillar

Kommentarer

JessyGunnarsson
JessyGunnarsson,
Det har du så rätt i och det är himla synd att man alltid måste kämpa sig igenom så mycket för att komma dit man vill. Men de säger ju att det är värt det när man väl är där i slutändan! Fortsätt kämpa tjejen, du är grym <3
nouw.com/jessygunnarsson
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja de är lite story of my life 😞 men håller hoppet uppe. Tack❤️ Du med!
nouw.com/louiseanderssons
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Hoppas att du kommer fram till en bra plan. Håller helt med om att livet är för kort för att slösas bort på sånt man inte vill göra.
nouw.com/pengarellerpyssel
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack hoppas jag med 💖
nouw.com/louiseanderssons