Vita Liberata Body Blur!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Jag är sedan tidigare helt frälst i Vita Liberatas Beauty Blur för ansiktet & har snart använt upp hela min tub. Nu har jag även testat deras Body Blur & jag älskar verkligen resultatet. Man får en fin färg & lyster på ett kick. Däremot känns det lite konstigt med "smink" på benen. Man får passa sig lite med vad man sätter på sig. Jag skulle kanske inte köra den som en everyday grej men absolut på festligare tillställningar.

Vita Liberata Body Blur
Body Blur TM – Det första instagramfiltret i en tub. Den revolutionerande teknologin minskar fläckar, täcker ojämnheter och mjukar upp huden för en HD hudfinish. Med Advoganic TM-teknologin superladdas de certifierade organiska extrakten för en maximalt fuktgivande effekt som vårdar din hud. För omedelbar lyster och vacker hud.

Den naturliga nyansen ger ett lyft åt din hudton och ger en hälsosam, strålande lyster. Det organiska sheasmöret, laddat av vår Advoganic TM-teknologi, gör din hud silkeslen och supersexig.

Alltid organisk, alltid ren, alltid vegan, alltid naturlig.

Välj din perfekta nyans av body blur skin finish baserat på din huds normala färg. Se till att huden är rengjord och exfolierad. Använd alltid en appliceringshandske. Applicera kräm i storlek av en druva med cirkulära rörelser. Kom ihåg att lite räcker långt! Använd sparsamt på händer, fötter, knän och armbågar. Använd inte en moisturizer eller fuktgivande duschgel före appliceringen. För att säkerställa absorptionen, klappa huden med en servett så att eventuellt överskott av produkten avlägsnas innan du klär på dig!

Just nu är det 20% rabatt på den på Lyko.se


Body Blur på vänster ben

Body Blur på båda benen

Har ni testat några av Vita Liberatas produkter?

Gillar

Kommentarer