Vita liberata - Beauty blur!

Beauty blur från Vita liberata är en produkt som man skulle kunna säga trollar lite med hyn. Den blurrar & suddar ut hyn så den ser mer jämn ut. Det är en väldigt mångsidig produkt. Du kan exempel använda den som en BB-cream/ lättare foundation, primer & så mjukgör den även huden pga att den innehåller sheasmör & aloe vera.

Jag är HELT SÅLD!
Jag älskar den! Jag använder den varje gång jag sminkar mig som primer. Till vardags använder jag mineralfoundation som har en lättare täckning & beauty blur gör så att det blir som ett härligt glow som skiner igenom. Så himla fint!
Den är även hur fin som helst att använda bara som den är (som jag gjort på bilden) dock skulle jag nog nu under vinterhalvåret behöva en nyans ljusare.

Beauty Blur finns i fyra nyanser.
Café créme
Latte light
Latte
Latte dark

Jag har färgen Latte light.

Har ni testat Beauty Blur? Vad tyckte ni?

Pressutskick/Pressprov

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh denna skulle man vilja testa! <3
nouw.com/emmaengstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ser riktigt fin ut, har dock inte testat själv!
maddisenj.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Visst gör den 😃 den är så bra 🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Intressant! Sminkar mig också med mineralpuder... vissa primers tycker jag dock är för ”kladdiga” för mineralpuder vilket gör att de blir ett ojämnt resultat och svårt att jobba in pudret... kletar mest runt liksom... men de låter ju väldigt bra då man kan se lite väl ”matt” ut... brukar ta hjälp av marylou manizer... sviker mig aldrig... men denna blir de kanske mer naturligt glow då?😊
nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja asså de blir så jäkla snyggt glow!! Jag använder lite highlighter också men man blir liksom glowig i hela fejjan på ett sånt jäkla snyggt sett 😂👌🏻
nouw.com/louiseanderssons