Veganska borstar ifrån FÄRG!

Det går inte att ta miste på att Färgs borstar kommer ifrån just Färg. Dom är stilrent svarta med en klick av deras signaturfärg gul. Färgs borstar är veganska & tillverkade för hand i bästa kvalité. Dom superhärliga & mjuka, lätta att jobba med & riktigt snygga.

Rougeborste
Vår veganska rougepensel är speciellt framtagen för applicering av rouge. Den består av mjuk, syntetisk borst i en rund form som ger precis rätt precision vid applicering av rouge. Kan även användas till contouring - nyp då ihop borsten med fingrarna för en mer koncentrerad applicering. Alla .FÄRG Collections borstar är tillverkade för hand med material utav bästa kvalitét för lång livslängd och perfekt applicering.

Blendingborste
Den runda veganska ögonskuggspenseln är lätt och fluffig vilket hjälper dig att sudda din skugga och ger dig perfekta mjuka övergångar. Doppa penseln i din skugga, slå av överflödigt pigment och applicera sedan i mjuka circulerande rörelser. I syntetiskt hår. Alla .FÄRG Collections borstar är tillverkade för hand med material utav bästa kvalitét för lång livslängd och perfekt applicering.

Ögonskuggspensel
Veganska ögonskuggspenseln i storleken large är mjukt rundad och hjälper dig att snyggt applicera din ögonskugga på locket. Doppa penseln i din skugga, slå av överflödigt pigment och applicera sedan i mjuka nedåtgående rörelser. I syntetiskt hår för optimal fördelning av pigment. Alla .FÄRG Collections borstar är tillverkade för hand med material utav bästa kvalitét för lång livslängd och perfekt applicering.

Ni hittar alla Färgs produkter HÄR

Har du testat något ifrån FÄRG?

  • Smink

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Hade ingen aning om detta! Aldrig hört något om Färgs borstar överhuvudtaget faktiskt! Men dom verkar jättebra och är superfina ju😍
nouw.com/tinafalkestad
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja dom är så bra 😍🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons