Välkommna hem till oss!

Ni är många som undrar hur det ser ut hemma hos oss. Säkert pga min förkärlek för loppis. Idag får ni följa med in i vårt vardagsrum.

Gardinstängerna hängde faktiskt i lägenheten när vi flyttade in. Gardinerna är köpte på ikea. Vi ville ha nått som matchade med teak & så blev de ju himla fint till vår soffa. Gardinerna är nog faktiskt även det som kostat mest i det här rummet. Soffan har jag fått av mormor. Hon köpte mammas gamla så fick jag ta den här. Den är himla fin, inte så skön & den börjar bli sliten. Men den är fin. som sagt. Och den passar in så bra. Sen spenderar vi inte jättemycket tid i vardagsrummet heller. Vi har inte ens en tv där pga finns inget antennuttag i lägenheten för den är så gammal. Fåtöljen köpte vi på ett loppis i Södertälje som heter Filialen när vi bodde där. Tror den gick på 50-75 spänn. Mattan är från en butik som lagt ner nu som hette Americana & låg inne i stan. Sjukt snygg. Sjukt halkig. Bordet kommer från en bortskäkesgrupp & sen har jag stått & målat möbler på det därav allt färgstänk hehe.

Alla tavlorna är även dom från loppis & takkronan har jag fått av mormor.

Mina avokados

Mina elefantöre bebisar. Älskar att ha mycket växter.

Vilket rum vill ni se här näst?

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Alltså så mysigt! Sovrum och kök, härnäst! 😃
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack 😘 Will fix 😃
nouw.com/louiseanderssons
rijosefine
rijosefine,
Jättemysigt & fint!
nouw.com/rijosefine
louiseanderssons
louiseanderssons,
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Haha lite som hos en gammal tant- på ett bra sätt! Eller hemma hos mig. Älskar också loppisar. Går att kombinera ihop så himla snyggt. Min favorit är lampan- eller spegelpidestalen- eller de kitshiga tavlorna 😊
nouw.com/pengarellerpyssel
louiseanderssons
louiseanderssons,
Hahaha precis så 😃 Jag älskart!
nouw.com/louiseanderssons