Uppdatering på Pelargonerna & helgen!

Hej fina ni!
Hoppas ni har haft en toppenhelg i solen. Det har jag. Umgåtts med nära & kära.
I fredags kom Erik. Han & hans kompis åkte till usa i lördags. Så vi får låna hans bil i två veckor & så skjutsade Hampus dom till Arlanda tidigt lördag morgon. Alma kom över en sväng på lördagen & kikade in vår nya lägenhet. Vi fikade massa go fika & bara chilla. Tills nån jävel ställde sig på vår parkering (denna person har räknat ut att ingen hyrt den så har sneak parkerat där men från & med nu hyr vi den). Hampus hade satt en lapp på bilen dagen innan att han inte fick stå där så jag fick nog. Dont mess with a pregnant women är allt jag har att säga haha. Jag förklara för honom bestämt & tydligt att han aldrig mer får stå där. Så jag hoppas jag aldrig ser han där igen.
När Hampus slutat jobbet åkte vi till Köping & hälsade på mamma. Åt Köpingskebab (såklart) & myste. Söndagen spenderade vi i gammelgården. Kidsen lekte i lekparken & så fikade vi & grilla i solen. Så mysigt.
Nu är jag redo för en ny vecka. Jobb & så är jag bjuden på 4!! event. Men ska bara gå på 3. Skoj.
Föresten kolla kolla på mina pelargoner. Det händer verkligen grejer. Så kul!
När brukar ni ställa ut era pelargoner?
Vad har ni hittat på i helgen?

Gillar

Kommentarer

beatricenyman
beatricenyman,
Åh så irriterande med pakeringen! Vi har en snubbe (som bor i lägenhetshusen här där vi bor) som ställer sin företagsbil på den enda 24h besöksparkeringen för gäster (den finns en 24h och tre 4h) och låter sin privata bil stå på sin parkering. Gäster kan knappt parkera här. Jag hoppas som du, att ni får ha eran parkering ifred. Jag önskar jag hade gröna fingrar, tycker det är askul att plantera, men... plants die i min närhet. Superfina! 😍
nouw.com/beatricenyman
louiseanderssons
louiseanderssons,
nej fyfan va drygt 😫 här i Märsta finns det tydligen bara 2-3 tim parkering för besökande. Finns inte ens möjlighet att betala för att stå längre nånstans. Så konstigt & dåligt. Ja det är ändå häftigt att dom stått på vinden hela vintern utan vatten & ändå tar sig så fint.
nouw.com/louiseanderssons
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Lyssnar han inte så ta reg nr och ring till de som har hand om parkeringsplatserna eller P-Lisa om det sker igen. 😋
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
ja men de har vi redan gjort. De va de första vi gjorde. Dom skulle skicka ut carpark för att lappa men dom kom aldrig 🤔
nouw.com/louiseanderssons
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Fasen vad dåligt! Gäller att tjata sönder helt enkelt.
nouw.com/blubbbeauty