Underkläder från Levis

​Sen jag såg en bild på instagram på en bloggare med en vit Levis topp på en ball festival i Usa så har jag suktat efter dom här topparna. Då hade dom såklart inte släppt än så alla mina googlingar var förgäves. När jag väl hittade dom i en Levis butik så var det i för liten storlek. Dom fick inte ta slut eller utgå innan jag hann få tag på en!!!! Så jag hade ju verkligen tur när jag av en slump klicka mig in på Levis hemsida & såg att dom hade alla topparna inne i min storlek på rea dessutom!!!! hur glad tror ni jag blev? så jäkla glad. Så självklart klicka jag hem en i varje färg. Och bara för att jag skulle behöva slippa betala för frakten så kom det med en liten crop top också haha. Är ni likadana? Jag hatar att betala för frakt. Då lägger jag hellre till nått, för då blir de ju som att det blir rabatt på den varan tycker jag. 
Jag är iallafall så nöjd över min beställning. Topparna är så mjuka & sköna. Visste ni att jag inte äger en enda bh haha. Nej fyfan så jäkla obekvämt. Jag kör bara på toppar. Mycket skönare.​

Gillar

Kommentarer

Annica,
Vilka snygga! Jag är precis likadan, använder typ aldrig bh. Så mycket skönare med top! Ibland kräver visa plagg en bra bh men det kanske bara händer någon gång per år, så jag har några som ligger och skräpar i en låda. Avskyr att köpa bh, kan ju aldrig köpa samma storlek.
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur! 🙌🏻 Jag har typ inga plagg som kräver bh så det är skönt haha 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Elin
,
haha samma lika här. jag hatar frakt 😜
louiseanderssons
louiseanderssons,
Hahaha. Love it 😂😘
nouw.com/louiseanderssons