UnderBARA Baby 2019!

I lördags var jag & tjejerna uppe med tuppen & satte oss på tåget mot stan redan kl 7.30. Kors i taket att jag lyckades få upp båda, fixa i ordning mig själv & hinna med tåget så tidigt. Klappar mig själv på axeln haha. Vad gjorde vi uppe så tidigt då? Jo det var UnderBARA Baby mässan. Så kul!. När vi kom fram så serverades det lite frukost, tyvärr inget barnvänligt (eller Louise vänligt,.. ja jag är kräsen haha. Men alltså baguette med parmaskinka & groddar?!?) & så fick vi lite info & en snabb hlr genomgång. Sen öppnades mässan upp för oss. Mässan hölls på Stockholm Waterfront. Vi gick runt & kikade bland alla utställarna & jag hittade många nya spännande märken. Men det som Stellis tyckte var absolut roligast var att Mumin & Lilla My var där.

UnderBARA Baby är en mässa med fokus på dig som är gravid och/eller har barn i ålder 0-3 år.

Stellis designar nya Mocs till BabyMocs. BabyMocs är Skandinaviens första veganska barnskomärke. Alla BabyMocs är tillverkade av veganskt läder. Klimatsmarta skor till framtidens fötter.

Vi fick med oss ett par BabyMocs hem. Ni kanske förstår att det var svårt att välja. Vilka det blev får ni se i ett separat inlägg.

Stellis med Mumin & Lilla My <3

Vi gick förbi The Sleepy Collection & jag fastnade för deras helt underbara pyjamasar. Så härliga & fina. Vill ha dom prickiga till kidsen.

Arc är ett Svenskt ekologiskt & veganskt hudvårdsmärke för baby & barn. Alla Arc´s produkter är utvecklade & tillverkade i Sverige. Ska blir så spännande att testa deras Ultimate cream som vi fick med oss hem.

Hos Eko Barn fanns det massa fina plagg från I dig Denim & Konges Slöjd. Fanns även massa fina leksaker & vi köpte träleksaker i form av frukt av grönt med kardborre som kan kan skära i med en träkniv.

MojSweden gör funktionella skötväskor med modern design i hög kvalitet. Jag fastnade verkligen för båda. Dom var inte bara sjukt snygga & såå min stil men dom hade även verkligen alla funktioner man vill ha till en skötväska.

Deeds Agency hade fina tröjor med bästa Astrid för dom små. Jag vill ha till hela familjen. Fanns även coola mössor med reflexer & andra fina kläder.

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Längtar till mässan i Malmö!!! 😍
nouw.com/sillyme
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja va kul 😍👏🏻
nouw.com/louiseanderssons