Treasure & Finds

Jag tänkte att jag skulle förklara Treasure & Finds. Flera av er har nog sett mig börjat mig tagga det kontot på instagram.
Såhär är det.

Jag har alltid älskat att shoppa loppis & second hand. Ni kan läsa lite mer om det i ett tidigare inlägg HÄR. Jag har också alltid fått höra att folk tycker jag är så duktig på att hitta fina grejer på loppis, att jag har ett öga för det osv. Och det är även många som säger att dom gärna skulle handla mer second hand men att dom själva aldrig hittar något, eller att dom inte har tid att springa på loppisar eller andra orsaker som gör att det helt enkelt inte hinner/kan shoppa second hand.
Min idé till Treasure & Finds föddes för många år sen. Jag har en gammal anteckning i mobilen från 2017 som heter Treasure & Finds där jag skrivit upp allt jag vill sälja på min weshop. Second Hand, Vintage, hantverk osv. Så det här är något jag marinerat i flera år & dom första åren stod jag en del på marknader & sålde second hand kläder.
Treasure & Finds är helt enkelt noga utvalda second hand/vintage kläder & prylar som jag letat upp till er. Jag är i startgroparna till att göra det till ett företag men kör just nu på hobbynivå. Min dröm är ju att kunna ha det här som heltidjobb. Att kunna jobba med det jag älskar. Second hand!

Så följ gärna Tresaure & Findsinstagram & shoppa mer second hand!

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Heja 🙌🏼🌻🧡
Marie,
Men oh så fina loppisfynd du hittar gillar verkligen sista klänningen och så kul att dus tartar igång den idén du tänkte och ska kika in vad du säljer
sweetwordsbymirre.com
louiseanderssons
louiseanderssons,
Felicia,
men wow, älskar den sista klänningen! Så fin!
feliciahblogg.webblogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 😍🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Det sjukaste är att JAG varit med på så många av "dina" loppisrundor, men JAG hittar inte som du...fattar fortfarande inte hur du bär dig åt för att hitta allt fint! 😱😱😍
nouw.com/iminunikahjärna
louiseanderssons
louiseanderssons,
Annica
,
Så kul att höra att du gör det du brinner för. Det kommer gå kanon! Ser fram emot en webshopo sen 😁 För du hittar fantastiska saker.
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tusen tack bästa fina du ❤️
nouw.com/louiseanderssons
Harrieth
,
Finaste Louise! Du har gåvan att ha blick för det vackra! Så bra idé! Lycka till och jag ser fram emot att se mer vackra plagg som förtjänar ett liv till❤️
louiseanderssons
louiseanderssons,

Tusen tack ❤️🌱🌻

nouw.com/louiseanderssons