Testat produkter ifrån Benefit Cosmetics.

Idag har jag testat några produkter ifrån Benefit Cosmetics. Deras The POREfessional Pearl Primer, BAD Gal BANG Mascara, Gogo Tint & GALifornia Rouge.

The POREfessional Pearl Primer
Upptäck kraften hos The POREfessional! Denna ansiktsprimer med mjuk lyster minskar porernas synlighet, fixerar sminket och ger hyn en ljus, klar och fräsch look. Den har samma oljefria, lätta och silkeslena konsistens som originalet The POREfessional: Pore Primer PLUS en mjuk, pärlemorsrosa nyans. Porer och glans har inte en chans!

BADgal BANG
BADgal BANG! volymgivande mascara med 36 timmars hållbarhet som MAXAR volymen utan att tynga ned fransarna. Den superlätta formulan innehåller luftburna partiklar. Ämnet är ett av världens lättaste och kommer direkt från rymdtekniska fynd! Den innovativa, intensiva mascaran skapar kolsvarta lager med MAXIMAL effekt. Den specialdesignade borsten Slimpact! är strömlinjeformad för att nå från rot till topp och hörn till hörn. Ge dina fransar MAXIMAL VOLYM MED 360° RÄCKVIDD!

Gogo Tint
Gogotint är den läckraste rodnaden som finns att köpa på flaska! Vår skira, körsbärsröda kind- och läppfärg är klar och intensiv och håller natten lång. Släpp fram din inre rebell med färg som sitter!

GALifornia
Benefits NYA gyllenrosa rouge GALifornia är den perfekta kombinationen av sol och nöje! Ljusrosa blandas med skimrande guld för att fånga Kaliforniens varma solsken i en liten ask. Den berömda doften Galifornia Dreamin blandar rosa grapefrukt och vanilj. En specielt utformad rundad rougeborste medföljer för enkel och mjuk applicering.

.......................................................................
Jag älskar alla produkter. Rougen är superfin. Älskar färgen. Mascaran är grym. Älskar mascaror med gummiborste. Primern är bra. Däremot tycker jag läpp tinten lägger sig i linjerna i läpparna. Men jag kanske hade för torra läppar. Annars gillar jag iden. Ska testa den mer & skrubba läpparna innan.
...........................................................................

Har ni testat någon av dom här produkterna ifrån Benefit Cosmetics?

  • Smink

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
louisemellqvist,
Jag älakar the roller lash mascaran & the poreprodeaaional originalet 😍
nouw.com/louisemellqvist
louiseanderssons
louiseanderssons,
Emma Engström,
Har inte testat mycket från Benefit men det är verkligen något jag tänkt på att jag vill göra! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag har gillat alltjag testat 😃
nouw.com/louiseanderssons
Annica,
Älskar rougen men mascaran funkar inte alls på mig. Ser ut som en 🐼 efter en timme typ.
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
pandor är ju dock väldigt gulliga 🙈😂😍
nouw.com/louiseanderssons
Malin,
Herregud - vad vacker du är!!
nouw.com/malinfranzzon
louiseanderssons
louiseanderssons,