Stockholm beauty week dag 1.

Igår var det äntligen dags för Stockholm Beauty Week som jag längtat till sen förra året. Först upptäcker vi att i olika mail står det olika tider när det ska börja. Men vi åker så vi är där vid 9 som det stått i några. När vi kommer fram är pressfrukosten redan igång. Det är så mycket folk! Jag kan ju bara jämföra med förra året & då var det uppdelat på två pass & alla fick frukost & kunde sitta ner. Inte nu. Vissa fick stå upp i två timmar (inte kul när man är preggo) & många blev utan frukost. Men det var intressant att lyssna på vilka företag som var där & ställde ut & även vilka produkter man skulle få med sig hem i goodiebagen & testa.... eller? I slutet fick vi alla en goodiebag biljett. Men det var ingen brådska att hämta ut fick vi höra för de fanns bara 120 biljetter & 120 goodiebags. Well en timme senare så hade inte jag & syster & flera andra kompisar inte hämtat ut dom för det blir rätt tungt att bära en hel dag. Då fick vi höra att goodiebagsen va slut. Hur är det ens möjligt?!? Riktigt tråkigt om jag ska vara ärlig när man stått & lyssnat 2 timmar på alla olika företag om deras produkter så blir man ju väldigt intresserad att få testa vissa av dom. Dom trodde att det var folk som hämtat ut utan biljett eller tagit dubbla. Men hur svårt kan de va? Ingen biljett ingen goodiebag. Well well... vad ska man göra? Så tråkigt iallafall.


I övrigt så var det så himla mycket folk hela dagen så jag blev helt matt. Man var ju tvungen att anmäla sig till föreläsningarna innan men det var ingen som pricka av en när man skulle gå in. Vilket även resulterade i att lunchen jag anmält mig på var helt fullsatt så jag fick ingen sittplats igen.... och lunchmaten va slut. Så jag fick gå till pressbyrån & köpa mig en korv....


Fram emot eftermiddagen började det iallafall bli lugnare med folk & man kunde sitta ner på föreläsningarna. Så på eftermiddagen betade jag av Operation Smile & Rosenserien. Sånt fantastiskt arbete dom gör. De va nära till tårar där. Visste ni att en gomspalt operation till ett barn kostar 2400:-. Ungefär vad vissa lägger på smink en månad. Andra jag lyssnade på var bla grundaren av Tangle Teezer Shaun P. Visste ni att han hade vart med i ett sånt där Haj program där man söker investerare till sin idé? Ingen trodde på hans borstar & idag är hans företag så sjukt stort. Riktigt häftigt. Dom ångrar sig nog nu. Sen var även Maria Åkerberg där & berättade om sig själv & sitt företag. Vet ni att dom första 7 åren tog hon inte ut någon lön. Hon ville ge upp men hennes revisor sa nej. Och tur va väl det då företaget idag går superbra & dom har i dagsläget 27 anställda. Riktig jäkla power karriärskvinna. Sånt gillar man & blir inspirerad av.

Vi gick även runt lite i mässhallen. Det var väldigt varmt så vi gick inte runt till alla företag utan tänker att det kanske lugnat ner sig dom andra dagarna så vi bockar av det då. Men först ut var Glo Skin Beauty som jag blev väldigt intresserad av. Superfin makeup & deras hudvård verkar så härlig. Ska bli kul att testa deras produkter.
Inglot var också där & wow vilka fina produkter. Vill ha allt. Fick en superskön nackmassage hos Une Care. Och så blev jag så sugen på Amelie Soie rollers för ansikte & kropp. Dom hade även handdukar som tar bort makeup med endast vatten & fina örngott.
Dagen avslutades med Beauty visning.


Det var första dagen på Stockholm Beauty Week.
Idag är det dags för dag 2.

Gillar

Kommentarer