SPA produkter från So Eco!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Jag har ju tidigare skrivit om smink borstar ifrån So Eco som faktiskt har kommit & blivit mina favoriter. Men So Eco har också ett härligt sortiment av Spa produkter till riktigt bra priser. Sovmasken har verkligen räddat mig den här ljusa sommaren då vi inte har några rullgardiner i vårt rum. Älskar att man kan justera bandet på den så den passar till alla. Bomullshandskarna kommer bli en räddare i nöden i vinter. Jag blir alltid supertorr om händerna under vinterhalvåret men i vinter ska smörja in händerna med nån härlig handkräm & sova med handskarna. Inga mer torra händer här inte.
Just nu får man en gåva på köpet om man beställer produkterna ifrån Lyko.se

So Eco Flat Loofah withwooden handle 79:-
So Eco Flat Loofah har fasta fibrer som ger huden en stimulerande massage och en djup porrrensning. För bästa resultat, skrubba försiktigt i små cirkelrörelser. Handtaget gör att du kommer åt alla områden som är svåra att nå.

So Eco Calming Sleep Eye Mask 49:-
So Eco Sleep Mask är tillverkad av naturlig bomull, den kompakta formen är idealisk för daglig användning eller för resor. Placera enkelt över dina ögon med ett justerbart band för att blockera ljuset från dina ögon.

So Eco Spa Gloves 49:-
So Eco Spa Gloves är gjord av viskos från bambu. Smörj in händerna väl med din favorithandkräm och ta på handskarna för att försegla krämen. Använd över natten för bästa möjliga resultat.

So Eco Bath & Shower Mitt 45:-
So Eco Bath & Shower Mitt är en duschvante som hjälper dig att exfoliera döda hudceller från hudens övre lager;lämnar en frisk och fräsch känsla på hela kroppen. Handsken anpassar sig efter handens storlek.

Har du testat något ifrån So Eco?

Gillar

Kommentarer