Söndagsmasken - Mitomo

Denna söndagsmask är en Sheet mask från Mitomo - Hyaluronic + Lithospermum essence mask & finns & köpa hos FININO.

Såhär står det på deras hemsida:

Denna unika sheet mask innehåller hyaluronsyra och stenfrö (Lithospermum Officiale). Hyaluronsyra är ett kraftigt återfuktande ämne som effektivt minskar och bekämpar rynkor. Extrakt från stenfrörötter är en välkänd japansk ingrediens med antimflamatoriska och antibakteriella egenskaper som hjälper att hålla huden frisk, motverkar akne. Stenfrö agerar även som antioxidant och är känd för sina återfuktande egenskaper.

ANVÄNDNING: Öppna förpackningen och vik upp masken försiktigt. Lägg masken på rengjort ansikte och anpassa den till ansiktets konturer. Låt masken verka i 20-30 minuter. Avlägsna ansiktsmasken när tiden är över och klappa/massera in resterande serumet.


Jag ÄLSKAR den här masken. Den var sååå mycket serum i den. Där hade dom verkligen inte snålat. Jag tycker den hade bra passform & nått som är ganska ovanligt är att den hade kvar som lappar under ögonen. Kanske om man skulle ta sig en tupplur & vika upp dom? vad vet jag. Jag kände mig iallafall riktigt återfuktad & överflödet av serumet som var i smörjde jag in på dekolletaget.

Pris: 33:-

Gillar

Kommentarer