Solskydd ifrån AnneMarie Börlind

Nu är vi inne i Maj & har ni inte börjat använda solskydd än så börjar det verkligen bli dax. I sommar kommer jag använda AnneMarie Börlinds solskydd.
AnneMarie Börlind har flera olika solskyddsprodukter med olika högt solskyddsfaktor. Cremebaserna är gjorda av ekoråvaror med extrakt från havtorn, e-vitamin som är antiaging, Sorbitol, pro-vitamin B5 & aloevera som ger fukt & vegetabiliska oljor som tillför fettsyror & hjälper huden att binda fukt.

Solfiltren är godkända av EU´s vetenskapliga kommitté s uppfyller alla krav på solskyddseffekt mot både UVA & UVB-strålar. Dom klassas som kemiska, organiska filter & är godkända av ECO-control. Produkterna är dermatologiskt testade. Alla produkterna är fria från parabener, silikoner, nanopartiklar, PEG, syntetisk färg & extrakt från djur. Dom är dessutom vattenresistenta.

SUN Fluid SPF 30
Fuktighetsgivande sollotion för hela kroppen med en nästan helt fettfri komposition som motverkar soleksem

Sun Spray SPF 20
En spray för kroppen, praktiskt & lätt applicera.

SUN Lips Balm SPF 20
Läppcerat som mjukgör & skyddar läpparna. Kan även användas på andra utsatta ställen som örsnibbar & näsan.

Vad använder du för solskydd?

Gillar

Kommentarer

Jennie,
Jag använder dessa solskydd från Skinplan suncontroll https://beautybyjen.se/okategoriserat/sa-har-solar-du-sakert-i-solen-med-skinplan-sun-control/
beautybyjen.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Använder dom från apoteket =) men tack för tipset =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
louiseanderssons
louiseanderssons,
Dom här finns också att köpa på apotek 😃 bla apotea & apotek hjärtat.
nouw.com/louiseanderssons
Karinsbeautyroom,
Tycker det är såå svårt med solskydd då jag inte tål Ethylhexyl Salicylate som är bland det vanligaste SPF ämnet. Har just nu en från Clinique till ansiktet och Hawaiian tropic till kroppen. Båda sköna och inte klibbiga.
karinsbeautyroom.wordpress.com