Skydda er mot det blå ljuset!

Jag har lagt till en ny olja i min kvällsrutin. Nämligen denna 3 i 1 oljan från Annemarie Börlind. Den ska nämligen skydda mot det blå ljuset som kommer ifrån mobiler, datorer osv. Den känns riktigt härlig & lyxig i en glasflaska med pipett & den doftar så gott.

Såhär står det om oljan på deras hemsida:
3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med exotiska vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant utvunnen ur tagetesblomman som skyddar mot skärmstrålningens blå ljus från mobiler, datorer och TV. Passar för alla hudtyper, men är särskilt bra för torr, trött eller stressad hud i alla åldrar. Absorberas snabbt utan att kladda och ger en lyxig känsla. Huden blir mjuk och får en fin ny lyster.

  • Lutein Antioxidant från Tegetesblomman, som absorberar blått ljus.
  • Rödalg Extrakt Ett komplex av algextrakt, solros-, sojaolja och E-vitamin, Regenererande och uppstramande
  • Incaolja har den högsta halten av livsnödvändiga fettsyror bland vegetabiliska oljor. Gör huden mjuk och elastisk.
  • Kahaiolja har den högsta halten av retinol bland vegetabiliska oljor och är rik på livsnödvändiga fettsyror. Stärker hudbarriären, har antiagingeffekt och binder fukt.
  • Dathelo Himalayas körsbärsolja, stärker hudbarriären och elasticiteten och gör huden len och mjuk.

Samtliga vegetabiliska oljor kommer från hållbara, sociala projekt i Peru, Colombia och Nepal, som stödjer kvinnors möjligheter till inkomst och utbildning.
Användning:
2 – 3 droppar morgon och/eller kväll, relaterat till exponering för det blå ljuset. På morgonen inför jobbet, mobil och datorer, på kvällen om kvällsvanor framför TV, mobilen, paddan. Applicera i ansiktet efter valfri rengöring och ansiktsvatten/gel från Annemarie Börlind. Lägg sedan på valfri dag/nattcrème vid behov.

Använder ni olja i er hudvårdsrutin?

pressutskick/pressprov

Gillar

Kommentarer