Sjö & Hav -Produkterna för dig som älskar naturen

Jag är en naturmänniska. Det finns inget bättre än att vara i en skog eller vid havet. Känna havets brus & skogens lugn. Det är där jag hämtar min kraft & energi. Och jag vet att jag inte är ensam.
På senaste tiden känns det som att naturaktiviteter, vanlife osv verkligen har ökat vilket är så himla kul. Men vi har ett ansvar också att ta hand om naturen så som den tar hand om oss.
Därför blev jag så glad när jag upptäckte sjö & hav.Sjö & havs produkter är biologiskt nedbrytbara. Vilket gör att du kan tvätta dig med deras produkter i sjö & hav som dom heter. Perfekt för campingen vid sjön & fjällvandringen. Sjöklossen tycker jag också är perfekt att ta med till skogen om man behöver tvätta händerna. Dom har även produkter för disken & myggmedel (mer om den i ett annat inlägg). Sjö & havs produkter är svensktillverkade.
..........................................................................................................................................................................................................................................

Hår + Kropp
En dryg och mild multirengöring för dig som älskar livet utomhus. Framtagen för den lätta packningen på kajaktur, fjällvandring eller resa. Med en frisk och behaglig doft av citroneukalyptus men som mygg och knott inte föredrar. Produkten är vegansk och biologiskt nedbrytbar men för minsta möjliga påverkan, filtrera använt vatten genom jordmån och undvik användning direkt i stillastående vatten.

Svensk sjökloss
En gedigen klassisk fast saltvattentvål om 200 gram med en bas av raps och kokos, naturliga och enkla råvaror av hög kvalitet som återfuktar huden. Ger ett krämigt lödder i både salt- och sötvatten och lätt att skölja av. Fungerar även fint som raklödder. Tvålen är biologiskt nedbrytbar, vegansk och fri från konserveringsmedel och palmolja. Tvålen är anpassad för all typ av utomhusbruk. I båten, bastun eller sommarstugans utedusch. Ska du ut på vandring och minimera vikt? Hyvla av tvålspån och ta med i praktisk förvaring. Med repet av naturhampa säkrar du tvålen runt din handled och hänger upp att torka efter användning.

Balsam Creme
Balsam med leave-in funktion är unikt utvecklad för dig som älskar leva livet utomhus. För snabb och smidig hårkonditionering vid enklare förhållanden. Tvätta håret med Sjö&Hav Utomhusschampo för saltvatten, tag sedan en liten mängd balsam, mindre än en enkrona och massera in i håret, från topparna och uppåt. Låt cremen vara kvar i håret. Resultatet blir ett mjukt och lätt hår och du behöver inte doppa huvudet igen, om du inte vill förstås! Parfymfri, vegansk och lätt biologiskt nedbrytbar.

Har du testat Sjö & Havs produkter?

Gillar