Såhär shoppar jag!

Vet ni att jag i princip aldrig shoppar något till fullpris?
Så jag har satt ihop en lite guide till hur du kan spara pengar i din shopping!

1. Bli klubb medlem!
Dom flesta butiker har så att man kan bli klubb medlem vilket resulterar i att man får rabattkuponger, erbjudanden, förtur till rea osv. Och medlemskapen brukar inte kosta något. Dom flesta har även ett bonussystem så när du shoppar så räknas den summan i poäng och när du kommit upp i ett visst poäng så får du få en bonus som du kan shoppa för.

2. Ha is i magen!
Jag vet hur kul det är när dom nya kollektionerna kommer ut i butik och man vill bara köpa ALLT! men nu för tiden är det rea så himla ofta. Så ha lite is i magen så kommer plagget snart på rea, eller så kommer det en klubbdag med 20 % rabatt eller liknande.

3. Shoppa begagnat!
Loppis, tradera, blocket, bortskänkes.se, Man sparar så otroligt mycket på att shoppa saker begagnat. Det behöver inte bara vara att man vill ha saker som är lite äldre. Ta tex om du vill köpa en hylla från ikea. Kolla igenom blocket först för vem vet du kanske hittar den till halva priset där.

4. Kuponger
Vet ni att det finns massa rabattkuponger i matbutikern? Oftast har dom ett lite längre datum också så är den någonting du kanske inte behöver just den gången så ta en kupong och använd den vid ett annat tillfälle. Visst ibland kanske det bara är "spara 3:-" men 3:- är ändå 3:-.

5. Jämför
Kör en pricerunner, gå in på olika sidor och jämför priset, vem har fraktfritt osv. Man blir förvånad över hur stora skillnader det kan vara ibland från sida till sida & butik till butik.

Hoppas ni gillade min lilla guide!
Ut & fynda med er nu :)


Gillar

Kommentarer

Caroline ,
louiseanderssons
louiseanderssons,
lindansarmama
lindansarmama,
Vilken gullig en 😍! Och bra tips också!
nouw.com/lindansarmama
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur ☺️ tack 😘
nouw.com/louiseanderssons