Så grymma reafynd!

Igår gick vi verkligen loss & hade världens shopping spree. & allt var på rea. Ärligt talat så kollar jag knappt ens längre på annat om det inte är nått specifikt jag är ute efter utan går alltid till rea delen som den #fyndarn jag är haha. Vi åkte iallafall till Kista Galleria. Va jättelänge sen jag va där & shoppa. Flera år sen. Min syster bodde där förrut men alltså det måste ju ha vart 8 om inte mer år sen. Iallafall. Vi var inne på den nya butiken Normal & hittade lite roligt & gott godis. Följer ni min ”privata” instagram så har ni redan sett det (louise.anderssons). Och så hittade vi två kaktusmuggar. Jag har tänkt köpa nästan exakt sånna på Lagerhause men för 49:- st men tvekade då dom inte gick att diska i maskin & alltså vem fan pallar handdiska?! 😂 inte jag... men på Normal hittade vi dessa som kostade 13:-!!!! & dom går dessutom att köra i diskmaskinen 🙌🏻 sen så hittade vi den där korggrejen på Indiska. Har kollat på den förr så slog till nu när den va på halva priset. Ska försöka hitta en plats till den nånstans i köket tror jag.
Inne på h&m hittade jag jeans med Musse Pigg tryck. Jag hade faktiskt kikat på dom på vårt h&m i centrum men då kostade dom 150:- & då blev jag för snål. Men i Kista kostade dom en hunka så då slog jag till. Är det inte märkligt att de alltid är skillnad på priserna i alla h&m butiker & på nätet? Vissa grejer som är på rea på deras hemsida är inte på rea i butik osv. Jättekonstigt kan jag tycka. Vi käkade lite Mexicansk mat i deras food court & sen åkte vi vidare till Barkarby Outlet. Hampus svängde in på Nudie & hittade ett par skit snygga jeans. Jag blir så glad när han hittar nått för han är verkligen inte den som shoppar ofta även fast han har ett stort intresse för kläder & stil. Så de va nice. Jag slank in på Levis & kom såklart inte ut tomhänt 🙈 det blev två fodrade jeansjackor. Jag har inga men har velat haft så länge & dom va så sjukt nedsatta. Hade kostat 1300:- men jag gav 550:- st. FYND! Sen även en lagom stor väska när man inte ska supermycket grejer med sig men vill ha med typ kamera osv. Den kostade 105:-.
Sen drog vi vidare till Ikea där det inhandlades en rullvagn till badrummet för att ha kidsens grejer såsom krämer, blöjor osv. Lite blommor, prydnadskuddar till Stellis & annat smått & gott.

Jag är så nöjd över mina fynd 👌🏻

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad mycket fint och bra du fyndade 😊
nouw.com/sofialissmyr
louiseanderssons
louiseanderssons,
louisemellqvist
louisemellqvist,
super fina saker, jag måste bli bättte på att fynda är ju så kul 😊 åh jeansen är ju sjukt snygga 😍😍
nouw.com/louisemellqvist
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 👌🏻😍 bara längtar tills jag kan använda dom
nouw.com/louiseanderssons
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Härliga fynd! 😊
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja jag är så nöjd 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons
fannybergman
fannybergman,
Älskar reaaaa 🙌🏼
nouw.com/fannybergman
louiseanderssons
louiseanderssons,