Rapid Brow & Lash Bar - Rapid Cosmetics

Jag ÄLSKAR att testa nya brynprodukter & då speciellt pomada. Rapid Brow & Lash Bar har skönhetssalonger där dom utför olika frans & bryn behandlingar & så har dom dessutom sina egna brynprodukter. Jag har testat deras Brow Paint i färgen Evil-Super dark & deras Brow Gel Clear. Jag har testat produkterna i en vecka nu & jag älskar dom. Brow painten är superlätt att jobba med & resultatet blir så snyggt. Jag har applicerat med deras pensel som är riktigt grym. Och så avslutar jag med deras Brow Gel.

Brow Paint - Evil Super Dark
En vattenresistent & kladdfri ögonbrynsfärg med bästa hållbarhet. Formulan är optimal för att skulptera och definiera dina ögonbryn, fäster på både huden & håret. Med hjälp av brow pencil fixed skapar du den perfekta formen. En måste-ha produkt för fet hy, varma, fuktiga klimat eller för den som vill ha den mest hållbara stylingen.


Brow Gel - Clear
En bryngel som fixerar din brynstyling och lägger dina strån på plats. En måste-ha-produkt för både män och kvinnor som vill skapa en vårdad och fräsch brynlook varje dag.


Har ni testat någon av deras produkter eller gjort någon behandling hos dom?

Läs mer om deras behandlingar & produkter HÄR!

  • Smink

Gillar

Kommentarer