Pür 4 in 1 Mineral Tinted Moisturizer!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Hela sommaren har jag endast använt en basprodukt till mitt ansikte. Och det är Pür cosmetics nya 4 in 1 Mineral tinted moisturizer. Jag har ju tjatat om innan att jag i princip bara använder lättare foundations eller färgade dagkrämer nu för tiden. Och den här hörrni! Nej men alltså det är den bästa på marknaden just nu. Kanske bästa jag testat någonsin. Den lägger sig så fint & den täcker utan att kännas tung. Och med deras primer under! WOW säger jag bara. Den innehåller dessutom SPF20. Jag kommer fortsätta använda den här vareviga dag & sen gråta floder när den tagit slut.
Så jäkla bra är den! Ni måste prova!
........................................................................................
PÜR Cosmetics 4 in 1 Mineral Tinted Moisturizer
Fuktcreme, primer, foundation och solskydd SPF20 i ett! En innovativ produkt som berikar huden med kraftfulla fuktgivande ämnen och bevisat effektiva ingredienser som natriumhyaluronat och PÜRs exklusiva Ceretin Complex – ett unikt komplex som förnyar huden dramatiskt utan att orsaka irritation.

En lätt produkt som är lätt att applicera.
Jämnar ut hudtonen på ett naturligt sätt utan att täppa igen porerna. Används som en enda produkt för ett naturligt resultat eller som återfuktande underlag med UVA- och UVB-skydd till annan mineralmakeup.

Gillar

Kommentarer

Marie,
Ser ut som den gör det den ska =D
sweeetwordsbymirre.com
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 🙌🏻😍
nouw.com/louiseanderssons