Produkter som får flytta in & som får flytta ut!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Jag har gjort en liten rensning i badrumsskåpet för att välkomna lite nya produkter & säga hej då till några andra. Dom som fått flytta in är:

Mitchell and Peach Fine Radiance Face Oil - En olja som jag fick i Glossybox julkalender. Doftar otroligt gott. Jag älskar ju oljor så den här kommer nog användas flitigt.

Skintology Serum - Under Daisy Beauty Expo fick jag blanda till mitt egna serum. Jag är väldigt nyfiken på att testa den. Brukar ni använda serum?

Acasia Skincare Hyaluronic Super Serum - Acasias serum har jag ju skrivit ett inlägg om innan & har börjat använda det en del. Gillar den verkligen.

N.C.P Skin Balance Serum - Mycket serum nu insåg jag. Men jag brukar faktiskt variera mig med alla produkter beroende på vad jag känner för just den dagen. N.C.P var också på Daisy Beauty men den här hade jag faktiskt redan sen innan insåg jag när jag gick igenom mina produkter. Så jag tänkte testa den här först & sen gå på den jag fick på expon.

Pixi mist - Alltså förstå drömmen för en mistälskare att få blanda till sin egen. Jag valde gurka & ros vatten & den doftar sååå ljuvligt. Älskar den.

Produkter som får flytta ut är absolut inga dåliga produkter. Det är bara att jag använder dom knappt. När det finns andra produkter jag hellre sträcker mig efter, då får dom flytta vidare & som i mitt fall då till mammsen. Hon blir lika glad varje gång vi träffas & jag har med lite produkter till henne. Win win.

Physicians Formula Rose Clay Mask - En ansiktsmask i stiftformat. riktigt härlig & den här blev mamma riktigt taggad på.

Eucerin Hyaluron Filler vitamin C - Inte testat, vet inte vad den gör alls.

Eucerin Dermopurifyer Oil Control - Den här har jag vart nyfiken på men jag har bara inte testat den för det har vart annat jag vart mer nyfiken på.

Novage Ecollagen serum - Den här produkten är ju mer för mogen hy & det kanske är därför jag inte sträckt mig efter den.

Dermalogica Clear Start Fizz Mask - Jag hörde så mycket bra om den här & den är säkert skit bra. Jag har testat den en gång & sen blev det inget mer. Jag är inte ett jättestort fan av bubblande masker för jag tycker det är lite obehagligt.

Atache total makeup remover - Den här är oljebaserad & jag har lite svårt för sånna makeup removers för jag får alltid som en oljig hinna på ögat efter en sån rengöring. Den är skit bra, jag använde den sista jag va hos mamma, men jag älskar mina micellära vatten så det är dom jag går till.

Vilka produkter har fått flyttat in & ut för er?

Gillar

Kommentarer

Linda,
Acasia gör så fruktansvärt bra ansiktsmasker!
lhsmaskiner.se/
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 😍🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons