Produkter jag använde på resan!

Det första som självklart fick hänga med till Usa & Mexico är min hudvårdsserie från Acasia. Älsk på den! Min hy har blivit så bättre sen jag började använda den. Alltså 24 H repair Cream är så himla grym. Man blir verkligen återfuktad. Jag hade ju självklart även med mig deras lift me up sheet mask. Den är verkligen den bästa sheet masken jag testat.
Ni hittar Acasias produkter HÄR & HÄR

Sen vet ni ju även att jag tycker det är jätteviktigt med after sun produkter. Varje gång jag åker utomlands har jag köpt en sån här tub med Aloe Vera gel från Avivir. Den är superbra om man råkar bränna sig, får ett insektsbett eller vad som helst. Sen hade jag även med den här After Sun lotionen från Maria Åkerberg. Vi var tre pers som använde den i princip varje dag i nästan en månad. Och då snålade vi inte & ni ser ju hur dryg den är. Riktigt grym. Jag har dock lite svårt för doften eftersom den doftar citrongräs vilket jag inte är ett stort fan av tyvärr. Får hoppas den kommer i nån annan doft.
Avivir & Maria Åkerberg kan ni hitta hos flera återförsäljare.

Om vi fortsätter på huden så fick ju såklart min Miceller Lotion från Dr Temt följa med. Om jag ska vara ärlig så lata dagar använder jag den här istället för min rengöring. & när jag har smink tar jag först bort allt med denna innan jag går på med rengöringen. Jag kan inte lovorda den nog. Jag älskar den. Den tar verkligen bort ALL skit. Den tog dock slut på resan så jag måste införskaffa en ny snarast.

Vi fortsätter på håret då. Mina två absoluta favoriter just nu är en saltvattenspray från Björn Axen i deras nya ekologiska sortiment. Jag som har långt & tjockt hår kan ibland känna att de tyngs ner för mycket & blir helt platt. Och jag gillar volym vilken den här sprayen verkligen fixar. Så jäkla grym. Dock samma sak här har jag lite svårt för doften. (ja jag är lite känslig med dofter ibland). Den doftar bergamott & ibland lite för mycket för min smak. Men eftersom den är så grym så får de gå. Min andra favvo till håret just nu är Redkens All soft supple touch. Man skulle kunna säga att det är som en balsamspray med massa nyttiga grejer för håret som även skyddar mot värme. & eftersom att man både va i vatten hela dagarna & värme så var den verkligen en lifesaver för håret.
Produkterna hittar ni hos flera återförsäljare.

Har ni testat någon av dessa produkter?
Vad har ni för absoluta favvo produkter nu på sommaren?

Gillar

Kommentarer