Produkter ifrån Topz!

När man håller på mycket med hudvård & smink så är dessa produkter räddaren i nöden vid flera tillfällen. Personligen är det ett måste för mig att ha topz & bomull hemma. Topzen använder jag inte bara i öronen utan även att ta bort smink som kommit utanför. Och bomull för att ta bort det värsta av sminket med micellärt vatten innan jag går in med en rengöring & så använder jag en toner eller ansiktsvatten på en bomullspads efteråt. Topz är ett märke jag använt i flera år & det är så kul att se & testa alla deras nya produkter som Deodorant Wipes, Make-up sticks & Make-up remover pads. Dom har även en ekologisk serie jag är sugen på att testa.

Cotton Sticks
Våra Designade bomullspinnar är mjuka och behagliga i 100% ren bomull som rättar till eller rengör och tar bort smink. De designade bomullspinnarna kännetecknas av ett modernt svart-vitt tryck och det stilrena mönstret återfinns på förpackningen. Därmed blir bomullspinnarna ett snyggt komplement i ditt badrum. Framtagen för att förvandla skönhetsrutinen till en upplevelse.

Make-up Sticks
Våra Make-up Sticks består av bomullspinnar av papper i 100% bomull. Pinnarna är speciellt utformade med en platt och en spetsig ände för applicering, korrigering och borttagning av smink. Ett ultimat skönhetsverktyg som förenklar i vardagen. Framtagen för att förvandla skönhetsrutinen till en upplevelse.

Make-up Pads
Våra Square Make-up Pads består av fyrkantiga mjuka bomullspads av hög kvalité. Dessa bomullspads i 100% bomull är perfekta för snabb och enkel borttagning av smink. Square Make-up Pads är generösa i storlek och skonsamma mot huden. Ett ultimat skönhetsverktyg som förenklar i vardagen. Framtagen för att förvandla skönhetsrutinen till en upplevelse.

Deo Wipes Cotton
Våra Deo Wipes Cotton floral består av deodorantservetter i 100% bomull. Produkten är en antiperspirant och rengör och skyddar armhålan mot oönskad lukt och svettning. Deodorantservetterna har en lätt blommig doft. Perfekta att ha i väskan för snabb och effektiv uppfräschning.

Make-up Remover Pads
Våra Make-up Remover Pads avlägsnar orenheter och smink från din hud, även vattenfast mascara. Tillverkade i 100% ekologisk bomull och passar normal till torr hy. Fri från parabener, PEG, silikoner och alkohol. Förpackningens storlek gör produkten perfekt att ha med sig på resa eller i handväska. Framtagen för att förvandla skönhetsrutinen till en upplevelse.

Brukar du använda Topz produkter?

Gillar

Kommentarer

Annica,
Använder deras Cotton sticks men är sugen på att testa makeup pads då dom är större än dom jag brukar använda. Så vid nästa påfyllning kanske jag testar Topz istället. 😊
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Do it 😃👌🏻
nouw.com/louiseanderssons