Paus

I helgen bestämde jag mig för att ta en liten paus från sociala medier. Eller paus & paus. Men dra ner på det lite. Jag märkte direkt hur jag automatiskt startade instagram heeela tiden så jag fick faktiskt ta & flytta på appen till en annan mapp. Så sjukt egentligen. Så jag har bara vart inne & kikat ig stories när barnen har sovit annars ingenting. Och ärligt talat har det vart så skönt. Man blir så himla mer närvarande på allt. Jag kommer inte sluta med sociala medier men kommer skapa en mer hälsosam relation till den. Det är slut på allt slö skrollande. Bli mer uppstyrd helt enkelt. För när man skrollar för att hitta inspiration så tar det tid för en själv att vara kreativ.

Iallafall. Efter jobbet i söndags åkte vi raka vägen till Köping för en kortvisit. Väl framme i Köping blev det raka vägen till pizzerian haha. Som alltid. Alltså Intermezzo pizzeria i Köping gör dom godaste pizzorna. Måndag & jag var ledig så vi åkte ut i skogen. Barnen va halvnöjda. Bonnie Lou blev trött & Stellis tyckte de va halvtråkigt & frös. Men jäklar vad vi hittade svamp. Mamma har hittat värsta guldstället. Vi hade kunnat gått i timmar hon & jag. På vägen hem svängde vi förbi pappa & farfar en snabbis. Fick med oss en påse äpplen & äppelmos som farfar gjort. Perfekt för våra kids älskar äpplen.

Så nu är jag fulltankad av energi & redo för att jobba resten av veckan.

Gillar

Kommentarer

Annica,
Så mysigt att komma ut i skogen och plocka svamp! Längtar till alla helgona då jag tar stövlarna och far till stugan. Alltså äpplen är så jäkla underskattade. Saknar våra äppelträd, ja eller grannens hahaha. Gjorde typ äppelpaj varje dag. 😊
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja verkligen 🙌🏻så smarrit 😍
nouw.com/louiseanderssons