Påsken hos Lush!

Påskharen har vart hemma hos mig & lämnat ett paket med härliga produkter ifrån Lush Påskkollektion. .

Beak Street Duschbomb
En söt och kryddig duschbomb, men också den perfekta lilla påskpresenten! Dofta på den läckra näbben och kliv sedan in i duschen där du låter den praktfulla duschbomben bubbla upp i dina händer. Svep den påskgula moussen över kroppen samtidigt som du njuter av doften från smörpopcorn och en varsam men skön skrubb från majsmjöl.
35:-

Bunny Fun Egg Badbomb
Om du vill göra den här påsken äggstra rolig, hoppa, skutta eller studsa ner i den här sprakande godisfesten med söt geranium och uppfriskande pepparmynta. För att njuta av den roliga lilla kaninen inuti, smula den bara under kranen och låt massor av mjukgörande skum bubbla fram. Den går även att forma till vad du vill eller använda som en mild rengöring för kroppen. Luta dig sedan tillbaka och njut i vattnet, som är extra mjukgörande tack vare majsmjölet.
119:-

Carrot Duscholja
Låt oss presentera en ny sulfat- och palmoljefri rengöring som låter dig återvända till dina rötter och len, återfuktad hud. Använd den på egen hand eller som en extra dos av fukt efter din tvål eller duschgelé. Massera kakan med rättvisemärkt ekologiskt kakaosmör och sheasmör över fuktig hud för att avlägsna smuts, men bli inte orolig när den inte löddrar. Under tiden du rengör kommer din hud kunna njuta av fördelarna från kallpressad morotsfröolja och extrakt från färska morötter som utvunnits i solrosolja- båda är fulla av vitamin-A och vitamin-E som skyddar och mjukgör. Den söta doften från sandelträ, grapefrukt och geranium ger ett friskt och fruktigt avslut på dusch.
79:-

Brontosaurus Fun Egg Badbomb
Låt den här rytande badbomben kläckas i två delar och släppa fri sprakande godis, upplyftande grapefrukt och bergamott, för ett bad med rejält klös i. Den här badbomben ruvar dessutom på en hemlighet i form av en bit bubblig Fun. Smula den under kranen för att njuta av mjukgörande bubblor, bryt loss ene bit för en mild rengöring eller forma och låt fantasin flöda. Det här persiko- och jordgubbsdoftande vårbadet med violnoter, kommer väcka liv i dig efter en lång vintersömn.
119:-

Har ni testat något ifrån påskkollektionen?

Gillar

Kommentarer