På mitt nattduksbord!

Jag är en riktig kvällssmörjare. Jag måste ha läppcerat på läpparna innan jag går & lägger mig. Jag gillar inte att gå & lägga mig med känslan att jag känner mig torr. Så jag har några produkter på mitt nattduksbord som är ett måste!

Lush Pink Peppermint är en superhärlig fotkräm. Jag sover nästan alltid med sockor & då brukar jag smörja in fötterna innan dom åker på, så vaknar man med härliga återfuktade fötter.

Sen har jag ju Lush Dream Cream som jag skrivit om innan. Den smörjer jag in alla torra partier & händerna med. Riktigt bra kräm.


När jag fyllde år fick jag en hand & fotkräm från Jordnära av min moster. Det är hennes egna märke. Det blev en riktig nostalgitripp då jag använde den mycket när jag va yngre. Den är superhärlig & jag använder den på fötter & händer men även andra torra partier på kroppen. Har även använt den på mina tatueringar. Den doftar jättegott. Min lilla tjej kommer alltid & vill lukta på den när jag smörjer in mig.

Sen måste jag ha något slags läppcerat. Jag gillar Burts Bees men alla mina har tagit slut så nu använder jag apotek hjärtats hudsalva.

Vad har ni för produkter på ert nattduksbord?

Gillar

Kommentarer