Ootd & filmjölk på fönstret!

Idag drog jag med hela la familia till Täby C för att jag skulle hämta kläder & nyckel på jobbet. Dax för mig att börja jobba igen. Fast bara en dag i veckan. Är faktiskt tro de eller ej taggad på det haha. Jag va ju hemma med Stellis till hon va 1,5 & Bonnie Lou blir 8 månader. Men de är som sagt bara en dag i veckan i 6 timmar. En liten mjukstart sådär. De blir nog toppen. Sprang även in en snabbis på Rusta för att leta efter insynsskydd då vår lägenhet har hus typ 3 meter ifrån på alla sidor (okej kanske inte 3 m men de känns som det) så de är liksom full insyn överallt & jag börjar bli trött på att ha gardinerna för så nu ska vi skaffa sånt insynsskydd. Dock va dom slut men killen i kassan tipsa om att man kunde göra det med filmjölk? Haha så jäkla random. Måste googla det. Har ni testat det?
Blev iallafall en gosig filt till tjejernas rum för halva priset & nya gröna gardiner till vardagsrummet som va nedsänkta till 49.90:- från 129:-. #fyndarn . Och dom vanligt blev det lite smått & gått från jobbet också. Kommer aldrig tomhänt därifrån... bla en pruttslime till Stellis. Så onödig grej men kul.
Nu är de vila för lilltjejen & sen tror jag det får bli en promenad till affärn. Helst coop då jag inte kan sluta tänka på blåbärssemlan från i söndags. Är så sugen....

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Har inte testat emd filmjölk. Ska du prova?
momentsbyjohanna.blogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Yes de ska jag imorn 😃
nouw.com/louiseanderssons
Annica,
Haha filmjölk! Aldrig hört men det funkar säkert. Annars har Clas Ohlson väldigt fina i olika motiv 😁
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Vet. Har från dom sen innan. Men vänta bara du ska få se haha
nouw.com/louiseanderssons