NYX Professional Makeup High Glass!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Nyx Professional Makeup har lanserat sin nya serie High Glass. En tre stegs serie som ger dig lyster & glasliknande hud.

Nyx Professional Makeup High Glass Face Primer

Skapa en perfekt bas med vår nya High Glass Face Primer för en strålande look som håller hela dagen. Denna produkt är STEG NUMMER 1 i vår 3-STEGS HIGH GLASS-PRODUKTSERIE. Den vackra formulan är berikad med ljusreflekterande pärlemor för att skapa illusionen av transparent, glasliknande hud. Primern ger en sammetslen känsla och är lätt att applicera för en fräsch och välmående look. Kan användas för sig själv eller under foundation så att din foundation håller bättre under dagen. Ger samtidigt en vacker lyster. Tillgänglig i tre fina nyanser som passar de flesta hudtoner.

Nyx professional Makeup High Glass Finishing Powder

Keep it glassy hela dagen med vår High Glass Finishing Powder! Denna produkt är STEG NUMMER 2 i vår 3-STEGS HIGH GLASS-PRODUKTSERIE. Denna allsidiga formula är framtagen för att användas ovanpå vår High Glass Face Primer eller en annan foundation som du gillar. Pudret finns i tre ljusreflekterande nyanser: ljus, medium och mörk. Var och en av dessa strålande puder fixerar din makeup och tillför ansiktet en slät och polerad glasaktig look.

Nyx Professional Makeup High Glass Illuminating Powder

Sätt dina finaste drag i fokus med en fantastisk glasaktig lyster med vårt nya High Glass Illuminating Powder. Denna produkt är STEG NUMMER 3 i vår 3-STEGS HIGH GLASS-PRODUKTSERIE. Ett kompakt gelpuder späckat med med strålande pärlemoeffekt som fångar, reflekterar & bryter det naturliga ljuset för en multidimensionell och glasliknande effekt. Välj mellan tre nyanser (ljus, medium och mörk) som vackert fulländar många hudtoner.

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Linda,
Gud vad spännande! Jag älskar Nyx!
lhsmaskiner.se/
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag med 🙈 kan säga att primerna kommer bli en stor favorit hos mig. 😍
nouw.com/louiseanderssons