NYX Professional Makeup Bare With Me!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

NYX Professional Makeup har lanserat en ny serie produkter Bare With Me. "Feels like nothing, looks like everything". En serie med produkter för en mer naturlig makeup. Den innehåller aloe vera & gurk extrakt för att kyla ner & återfukta huden i upp till 8 timmar. Perfekt nu på sommaren. Dom har även lanserat California Beamin face & body bronzer.

California Beamin' Face & Body Bronzer Beach Bum 139:-
Här kommer solen och ljuset: vår nya California Beamin’ Face & Body Bronzer! Den här fantastiska bronzern finns i sex solkyssta nyanser som slår på värmen ordentligt! Med sin krämiga formula ger vårt puder din hud en varm lyster med sammetsfinish och kan användas både på ansikte och kropp. Var och en av de speciellt utvalda nyanserna skapar med sin mjuka applicering en retuscherad effekt och en solkysst look.
Vad det är: En bronzer i jumbostorlek avsedd för att användas över hela ansiktet och kroppen.
Vad den gör: Detta krämiga och mjuka puder ger dig en gyllenbrun lyster med sammetsfinish.
Varför vi älskar den: Formulan är lätt att jämna ut och är perfekt för contouring och för att skapa en retoucherad effekt.

Bare With Me Tinted Skin Veil Natural Soft Beige 139:-
Visa upp din fräschaste sida med vår nya Bare With Me Tinted Skin Veil! Applicera den fjäderlätta formulan på ansiktet för ett lätt täckande resultat med fin sammetsfinish. Tillgänglig i 12 nyanser som alla är utformade att passa många hudtoner. Var och en av de flexibla färgerna känns naturlig mot din hud och låter den andas. Återfuktar i åtta timmar.
Vad är det: En lätt creme med färg med sammetsfinish.
Vad gör den: Ger ett lätt täckande resultat som andas och känns naturlig på huden.
Varför vi älskar den: Den återfuktande krämiga formulan känns fjäderlätt på huden.

Bare With Me Hydrating Jelly Primer Translucent 209:-
Håll dig cool med Bare With Me Hydrating Jelly Primer. Vår nya gelprimer återfuktar ansiktet och ger porerna en mjukare framtoning för en uppfriskad, fräsch lyster. Den vattenbaserade formulan skapar en perfekt bas före du ska applicera din makeup. Just det, en sak till: den fantastiska gelkonsistensen gör att produkten behåller samma form oavsett hur mycket du använder.
Vad det är: En vattenbaserad gelprimer i gelkonsistens.
Vad den gör: Skapar en jämn bas för en mjuk makeup-applicering.
Varför vi älskar den: Denna multianvändbara gel är berikad med fantastiska ingredienser som gurka och aloe vera-extrakt. Produkten ger ditt ansikte lyster och en fräsch och uppfriskad känsla.

Hydrating Cheek Tint Creative Clense 139:-
Var dig själv i vår Bare With Me Hydrating Cheek Tint i limited edition. Varje stick ger huden en post-workout lyster, minus svetten och finns tillgänglig i tre luftiga, superlätta färger. Den uppfräschande färgen glider lätt på huden och är lätt att jämna ut för en naturlig lyster som återfuktar huden i upp till åtta timmar. Tag med dig den oumbärliga färgen som är berikad med aloe vera och gurka för en fräsch look on-the-go.
Vad är det: Färg för läpparna eller kinderna som är berikad med aloe vera och gurkextrakt.
Vad den gör: Varje nyans är lätt att jämna ut och ger huden lyster.
Varför vi älskar den: Den luftiga formulan ger även huden en fräsch känsla.
Användning: Dutta på kinderna eller läpparna och mjuka ut färgen med dina fingerspetsar.

Bare With Me Prime Set Refresh Multitasking Spray Translucent 139:-
Få en fräsch ny look med Bare With Me Prime. Set. Refresh. Multitasking Spray. Vårt delikata och fantastiska ansiktssprej som är berikat med aloe vera och gurka håller lystern på plats hela dagen. Några sprejningar är allt som behövs för att förbereda och fixera din makeup - och för att fräscha upp varje look! Det multianvändbara sprejet ger även huden en daggfrisk lyster, minimerar utseendet av porer och återfuktar i upp till åtta timmar.
Vad det är: En multianvändbar ansiktsmist som återfuktar huden on-the-go.
Vad den gör: Förbereder ditt ansikte för makeup samt fixerar och fräschar upp din färdiga look.
Varför vi älskar den: Till och med ni skönheter med känslig hud kan spreja er fram till en daggfrisk lyster.

Har ni testat någon av produkterna?

  • Smink

Gillar

Kommentarer