NYX Professional Makeup- Can´t stop won´t stop - First impression!

Med oss hem från eventet i tisdags fick vi dom nya produkterna ifrån Nyx Professional Makeup:

Can’t Stop Won’t Stop Foundation
Lätt och pigmenterande AF! Vår nya Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation är precis lika badass som du. Den behagliga formulan finns tillgänglig i 45 smickrande nyanser som sitter där de ska. De krämiga nyanserna är lätta att applicera och ger en matt look. Vår lilla overachiever kontrollerar även blank hud, och gör så att den ser matt ut hela dagen. Men det kommer mer: Denna foundation täpper inte till porerna och passar till normal, oljig, kombinerad och känslig hud.

Can’t Stop Won’t Stop Setting Powder
Gör dig redo att ta ställa dig framför kameran med vår Can’t Stop Won’t Stop Setting Powder. Detta lösa fixeringspuder finns i sex universellt smickrande nyanser, och är en riktig beauty boss.
Var och en av de sammetslena nyanserna sörjer för ett skirt lager färg som känns behaglig på huden och kan användas på flera hudtoner. Vår fjäderlätta formula absorberar dessutom oljan på huden och efterlämnar din hud mjuk och matt med en fräsch finish.
Applicera under ögonen och på kindbenen samt på T-zonen för en baking-effekt. Eller borsta helt enkelt lite av produkten ovanpå en utav de andra Can’t Stop Won’t Stop must-haves med cirkulära rörelser.

Can’t Stop Won’t Stop Concealer
Låt leken börja med vår nya Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer. Den lätta och flytande concealern finns tillgänglig i 24 superpigmenterande nyanser, sitter där den ska och ingår i de tre stora nyanserna inom spektrumet av hudtoner.
Du kan använda vår matta formula som är lätt att tona ut för att kamouflera skönhetsfel, ljusa upp ansiktet eller för perfekt contouring. Denna krämiga multitasker ger ett fullt täckande resultat med en finish som håller i upp till 24 timmar.

Can’t Stop Won’t Stop Powder Foundation
Låt din selfie imponera med vår nya Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Powder Foundation. Detta pro-level fasta puder ger dig en sammetslen & matt finish som håller.
Denna foundation finns tillgänglig i 24 noggrant justerade nyanser som ger dig hud en felfri look utan att bli kakig eller tung. Använd den för sig själv eller Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation.

Can’t Stop Won’t Stop Foundation Brush
Maxa din makeup med vår nya Can’t Stop Won’t Stop Foundation Brush. Den syntetiska borsten är speciellt utvecklad för att applicera Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation med buffing-teknik, men är samtidigt perfekt för att applicera var och en av våra flytande formulas.
De mjuka, täta borsthåren låter dig samla, applicera och tona ut perfekt mängd produkt. Den vinklade toppen följer ansiktskonturen för en mjuk och vacker finish.

Produktinfo ifrån lyko.se

......................................................................
Det jag fick höra på eventet var att dom här produkterna verkligen är matta & kräver en riktigt återfuktande hudvård under eller en återfuktande primer. Dom tipsade om att deras Honey Dew Me Up primer är toppen att ha under makeupen.
Mitt första intryck av produkterna är WOW. Jag skulle säga att jag är normal i hyn. Varken torr eller oljig. Jag testade 3 av produkterna plus borsten. Foundationen kändes väldigt täckande fast ändå lätt & smooth på hyn. Borsten var grym, superfin applicering. I like. Jag är ingen stor användare av concealer men jag ville ändå testa. Och den var jättefin & lätt att jobba med. Pudret gjorde också det den skulle. Jag tog bara lite lätt med puder för att sätta foundationen. Det enda jag inte gillar är att det är en upphöjning i locket (som ska täppa ner pudret mot dosan). Jag vet aldrig vart man ska lägga pudret då? Så mycket bättre när det finns som en liten lucka där man kan öppna & stänga för pudret & kunna lägga pudret i locket.
Förstår ni vad jag menar?
Jag måste säga att färgmatchningen va så bra! Tycker verkligen dom här produkterna passade superbra på mig. Jag hade på mig dom hela dagen & det satt som en smäck. Nu är jag supertaggad på att testa puder foundationen för det är det jag använder oftast till vardags.
.................................................................................

Har ni testat någon av produkterna? Vilken är er favorit produkt ifrån NYX Professional Makeup?

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Annica,
Helt flawless! Måste se till att testa dessa produkter ser sjukt bra ut ju. 😍
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,