NYX Professional Makeup - Born To Glow

Nyx professional makeup levererar nya glowprodukter!

Born To Glow Naturally Radiant Foundation
We. Can't. Even. Den nya Born to Glow! Naturally Radiant Foundation är så fantastisk. Vår formula ger en strålande och naturlig finish och uppbyggbar, medium täckning. Tillgänglig i ett omfattande urval smickrande nyanser. Denna flytande foundation tonas ut som en dröm på huden för att skapa en jämn och enhetlig look. Skruva upp lystern ytterligare med våra andra Born To Glow! musthaves.

Born To Glow Highlighting Palette
Om du älskar highlighters mer än du egentligen vill erkänna är vår nya Born to Glow™ Highlighting Palette i princip gjord för dig. Fullpackad med strålande pärlemoeffekt som fångar, reflekterar & bryter det naturliga ljuset. Var och en av de krämiga highlightingpuderna är lätta att tona ut på huden och framhäver dina ansiktsdrag samt ger intensiv lyster. Den innehåller sex silkesmjuka nyanser som kan appliceras enskilt eller kombinerat för en multidimensionell strobingeffekt. VAD DET ÄR: En highlightingpalett med sex krämiga puder med intensiv pärlemoeffekt. VAD DEN GÖR: Låter dig arbeta upp en vacker och intensiv lyster. VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: Varje nyans fångar, reflekterar och bryter ljuset omkring dig!

Born To Glow Illuminator Sunbeam
Fånga den sensuella lystern med vår lätta och multifunktionella illuminator. Använd den som bas före foundation eller på kindbenen, i urringningen eller på amorbågen för en fräsch lyster som alla kommer att prata om.

Born To Glow Illuminating Powder Ultra Light Beam
Uppnå komplett lyster med vårt helt nya Born to Glow Illuminating Powder! Detta löspuder är proppfullt med ljusreflekterande skimmer och finns i fyra strålande nyanser - från brons till varm persika och alla framtagna för att se fantastisk ut på alla hudtoner. Med sin superfina, silkeslena konsistens kan den utan problem användas som highlighter eller bronzer på ansikte och kropp. Applicera din favoritnyans med hjälp av vår Face & Body Brush för att tillföra intensiv lyster till varje look.

Vad det är:
Ett skimrande löspuder.
Vad den gör:
Badar ditt ansikte och kropp i solglans.
Varför vi älskar den:
Vi har även det perfekta verktyget för att uppnå den vackraste av lyster, nämligen vår Face & Body Brush.

Produktinfo från Kicks.se

Har ni hunnit testa någon av produkterna?

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Jag älskar Nyx! Så jäkla prisvärt märke!
www.nissabo.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 😍🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons