Nyheter ifrån Maria Åkerberg!

Maria Åkerberg har lanserat massa fina nyheter.

Lip Care Colour Just Nude
Vårt Lip Care Colour Just Nude är tillbaka i sortimentet på allmän begäran lagom till sommaren, dessutom i en ännu fräschare nyans! Ett beige läppstift i en neutral och skir färg med matt yta som är perfekt för dig som vill ha lätt markerade, naturliga läppar.

Summer Burst
Nu återlanserar vi vår populära trefärgade palett som ger vacker lyster och färg till ditt ansikte! Summer Burst innehåller vår skimrande ljusrosa Blush Spring och våra två bronzer: Sun Kissed som ger ett matt, solkysst resultat och Sunset med ett fint skimmer.

Compact Foundation
En efterlängtad storsäljare är tillbaka i sortimentet. Compact Foundation ser ut som ett pressat puder, men är mer fuktig och funkar som både foundation och som concealer. Finns i nyanserna Milk och Honey. Compact Foundation Milk har en ljus, kall nyans, lämplig för en ljus hudton som skulle beskrivas som sommar eller vinter i en färganalys. Compact Foundation Honey har ljus, varm nyans, lämplig för en hudton som skulle beskrivas som höst eller vår i en färganalys. Compact Foundation stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är ett växtbaserat makeupunderlag som ger en jämnare hudton och en slät yta som håller hela dagen, samtidigt som det skyddar och mjukgör huden.

Makeup Brush Angled Face
I samband med nylanseringen av Compact Foundation har vi även tagit fram en ny makeuppensel! Angled Face Brush passar perfekt för applicering av foundation i flytande, fast och puderform. Den har en platt topp som fördelar produkten jämnt över huden med ett felfritt resultat. Självklart är penseln tillverkad av högkvalitativt syntethår.

Hair Mask
Torrt sommarhår kräver en extra kraftfull hårinpackning. Hair Mask är en naturlig kraftig hårinpackning som återställer fuktbalansen och gör ditt hår silkeslent. Produkten används 1-2 gånger i månaden (eller efter behov) och har en mjukgörande effekt på alla hårtyper. Hair Mask innehåller eterisk olja av Ingefära som verkar välgörande för hårbotten samt blommor från Ylang Ylang-trädet som verkar balanserande och ger glans. Eterisk olja av Grapefruktens skal verkar renande och vårdande. Broccoliolja och Jojobaolja tillför nyttiga fettsyror som ger fin lyster utan att håret känns fett.


Har du testat någon av Maria Åkerbergs produkter?

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
testade hudvård från Maria Åkerberg för något år sen men fick typ en allergisk reaktion, så det blir inga fler produkter inte! ^^
nouw.com/lindholm
louiseanderssons
louiseanderssons,
Say whaat! Vilken produkt fick du en allergisk reaktion av? Jag har testat massor & aldrig fått nån reaktion. Har du kollat upp om de va nån ingrediens du inte tål?
nouw.com/louiseanderssons