Nyheter ifrån Idun Minerals!

I februari lanserade Idun Minerals sin bryngel med fibrer. Bryngelen har en liten borste vilket jag inte är van vid men den är lätt att jobba med & ger ett fint naturligt resultat. Perfekt dom dagarna man vill ha ett lätt makeup. Självklart funkar den även toppen på ifyllda bryn. Jag använder färgen dark.

Mitt bryn endast ifyllt med bryngelen i färgen dark.

Dom har även släppt tre nya färger på deras nagellack. Kalksten som är guldskimrig, Obsidian som är bordeaux & Turmalin som är rosa. Älskar verkligen namnen & dom är så fina.

Sen fick jag även hem deras mineral foundation. Jag älskar ju mineral foundations så de ska bli spännande att testa deras. Detta är dock inte en nyhet.

pressutskick/pressprov.

Gillar

Kommentarer

JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
bryngelen är 👌🏼 kommer nog bli mitt nästa blogginlägg😃 men är väldigt nyfiken på deras mineralfoundation... har hört om de sen jag utbildade mig till makeupartist... vad tkr du om den?😃
nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
ja den är bra 👌🏻 jag har bara hunnit testa den 2 gånger & nu när det är så kallt så känns den lite torr & stram men de är förmodligen för att jag är lite torrare i hyn. Men den ger ett fint resultat, inte lika täckande som jag är van vid med Loreals. Har den på bilden med brynet.
nouw.com/louiseanderssons