Nyheter ifrån Ida Warg Beauty!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Ida Warg Beauty lanserar produkter i en helt ny kategori nämligen kroppsvård. Handkräm, duscholja & duschmousse. Produkterna kommer i tre olika serier. Intense nutrition som är perfekt för dig med torr hud som behöver mycket återfuktning. Vitalizing passar dig som har en lite trött & glåmig hud & Hydrating passar dig som behöver massor med fukt.
Jag älskar verkligen allt med dom här produkterna. Handkrämerna är perfekta. Dom lägger sig inte som en hinna som vissa handkrämer kan göra utan sjunker snabbt in i huden & återfuktar. Perfekt nu till hösten & vintern. Jag älskar duschmousse & dom är verkligen dom bästa jag testat. Jag är sämst på att smörja in kroppen så min favorit är hydrating. Den doftar magiskt av gurka & aloe vera. Ett tips! duschmoussen passar även perfekt att använda när man rakar sig. Sen är ju förpackningarna sjukt snygga Det kommer även lanseras fler produkter under hösten som jag är så nyfiken på.

...........................................................................................................................................................
Med min kod LOUISEANDERSSON20 får du 20% rabatt på alla produkter på
IdaWargBeauty.se
...........................................................................................................................................................

INTENSE NUTRITION
Intense Nutrition är en serie för dig med väldigt torr hud som vill ha en rik återfuktning. Den innehåller mjukgörande och näringsrika oljor från havre, raps samt sheasmör. Dessutom är produkterna berikade med extrakt från Linneablomma som verkar lugnande på huden. Serien har en varm, trygg och omslutande doft med noter av vanilj, kokos och jasmin.
INTENSE NUTRITION SHOWER MOUSSE Krämig, mild och vårdande duschmousse som lämnar din hud silkeslen och behagligt återfuktad. Berikad med vitamin E som har en anti-inflammatorisk effekt och Linneaextrakt som lugnar huden. Vid kontakt med vatten omvandlas gelen omedelbart till ett vårdande skum.
INTENSE NUTRITION HAND CREME Vårdande och extra mjukgörande handcreme för mycket torra och nariga händer. Innehåller extra återfuktande sheasmör, barriärreparerande havreolja samt Linneaextrakt som lugnar en irriterande hud.

VITALIZING
En perfekt serie hudvårdsprodukter för den som känner att huden är trött och lite glåmig. Har vitaliserande kråkbärsextrakt som en röd tråd genom alla produkterna som skyddar huden på ett upplyftande vis. Serien har en doft som stimulerar dina sinnen med exotiska noter av bland annat ananas och persika i kombination med mjuka inslag av mandel och vanilj.
VITALIZING SHOWER MOUSSE Krämig, lystergivande och vitaliserande duschmousse med kråkbärsextrakt och rapsolja som tillsammans piggar upp och väcker en trött, torr och glåmig hud. Moussen gör din hud härligt mjuk och lystergivande som förvandlas till ett fylligt skum vid kontakt med vatten.
VITALIZING HAND CREAM En återfuktande handkräm med C-vitamin för en upplyftande effekt på glåmiga händer. Krämen hjälper huden att bevara fukt som håller händerna lena och mjuka.

HYDRATING
Hydrating-serien är till för en hy som törstar efter återfuktning. Med hjälp av hyaluronsyra och DayMoist CLRTM ger serien en återfuktande effekt som verkar på djupet. DayMoist CLRTM är ett komplex av naturligt växtbaserade och aktiva ingredienser som omedelbart ökar koncentrationen av de naturliga fuktgivande faktorerna i hudens övre lager, vilket resulterar i omedelbara och långvariga fuktgivande effekter. Serien har en uppfriskande doft med energigivande noter av bland annat Aloe Vera, grönt äpple och persika.
HYDRATING SHOWER MOUSSE Krämig och frisk duschmousse för en hud som längtar efter att bli mjuk och återfuktad på djupet. Gelen omvandlas omedelbart till ett vårdande skum vid kontakt med vatten.
HYDRATING HAND CREAM En extra återfuktande handkräm med mjukgörande glycerin, hyaluronsyra och DayMoist CLRTM som hjälper huden att bevara fukt som håller händerna lena och mjuka.

Har ni hunnit testa dom nya produkterna?

Gillar