Nyheter ifrån Avène!

Inlägget innehåller Adlinks/Affiliatelänkar

Sen jag testade Avène Thermal Spring Water misten så har jag vart så nyfiken på att testa mer ifrån Avène då jag verkligen älskar misten. Och nu har jag fyra nya produkter att testa.

Avéne Gentle Exfoliating Gel
Ansiktspeeling för känslig hud. Den avlägsnar effektivt döda hudceller utan att irritera huden. Kombinerar kemisk & mekanisk peeling. Högt innehåll av Thermalvatten som verkar lugnande & anti-irriterande på huden. Den rengör huden på djupet & lämnar den len, mjuk & med mer lyster. Milt parfymerad.

Avène Radiance Serum
Serumet är som ett energikoncentrat för trött, känslig hud. Ger frisk och strålande hud. Ett ansiktsserum för trött och känslig hud som känns stram, saknar lyster och lätt känns uttorkad. Ökar cellproduktionen och stärker hudbarriären tack vare red-fruit extract och en stabil form av vitamin E. Refinyl bidrar till att utjämna hudtexturen och minska synliga porer. Tillsammans med mjukgörande ingredienser och lugnande Avène thermalvatten blir huden mjuk, smidig och med ny, frisk lyster!

Avène Cicalfate Lips
Avène Cicalfate lips är ett läppbalm för spruckna, irriterade läppar och lokala områden på kroppen. Avène Cifalfate LIPS är reparerande*, närande och skyddande vård för spruckna läppar och lokala områden för hela familjen. Använd på till exempel på torra flagiga områden, vid perioral irritation, spruckna, nariga läppar. Väldigt vattenresistent (i upp till 6 timmar). Hela familjen kan använda den: barn och vuxna i alla åldrar. Har smidig applikatortopp för enkel applicering samt transparent. Parfymfri.


Avène Refreshing Eye Cream
Avène Refreshing Eye Contour Cream är en uppfriskande ögonkräm som hjälper till att minska svullnad och mörka ringar under ögonen. Ögonkrämen återfuktar huden runt ögat så torrhetslinjer minskar. Avène Refreshing Eye Contour Cream har en skön fluidtextur och smidig appliceringstopp för enklare och mer hygienisk applicering som även stimulerar blodcirkulationen.

Har ni testat något ifrån Avène?

Gillar

Kommentarer