Nyheter från Idun Minerals!

Idun Minerals har släppt så fina nyheter. Fresh face palette som är en ansiktspalett innehållande 4 pressade puder. Highlighter, Illuminating blush, Illuminating bronzer & bronzer. Och härliga Lip Crayons som är en blandning mellan krämigt läppstift & hållbar läppenna.

Fresh Face Palette
Skapa en solkysst look med naturligt lyster med hjälp av IDUN Minerals ansiktspalett. Paletten är en limited edition-utgåva och består av fyra, pressade puder med krämig konsistens som med fördel appliceras på kinder, ögonlock, näsa och i ansiktet.
Applicera highlighter, rouge och bronzer på ansikte och hals med din IDUN Minerals borste. Produkterna består av högrenade mineraler och kan användas separat eller tillsammans beroende på önskat resultat. Pudrena består av Sommardröm, Midnattssol, Fjällsippa och en lystergivande Havtorn.

Palettens förpackning är tillverkad av FSC-märkt papper vilket betyder att den är tillverkad på ett ansvarsfullt sätt, av en förnyelsebar råvarukälla och som dessutom kan återvinnas.

Viktiga egenskaper:

 • Mineralpigment och krämig formula ger dig lyster och en solkysst look
 • Innehåller högrenade mineralpigment
 • Hållbar pappersförpackning – förnyelsebart ursprung och återvinningsbar
 • 100% vegansk
 • Parfymfri

Lip Crayon Agnetha
Agnetha är en Lip Crayon i en dovt ljusrosa nyans som är lättapplicerad och rik på färg med lång hållbarhet. Läppkritan är en blandning mellan ett krämigt läppstift och en hållbar läppenna, och den Nordiska hjortronoljan håller läpparna återfuktade. Det är den perfekta läpprodukten för den som vill ha en lättapplicerad produkt med intensiv färg utan torr känsla.

Lip Crayon Monica
Monica är en Lip Crayon i en plommonröd nyans som är lättapplicerad och rik på färg med lång hållbarhet. Läppkritan är en blandning mellan ett krämigt läppstift och en hållbar läppenna, och den Nordiska hjortronoljan håller läpparna återfuktade. Det är den perfekta läpprodukten för den som vill ha en lättapplicerad produkt med intensiv färg utan torr känsla.


IDUN Minerals Lip Crayon är en blandning av ett krämigt läppstift och långvarig läppenna. Den ger dig intensiv färg, full täckning och långvarigt resultat samtidigt som hjortronolja vårdar och hindrar att läpparna känns torra.

Lip Crayons finns i 7 nyanser, och är döpta efter kända, svenska sångerskor.

Perfekt för den som vill ha en lättapplicerad produkt med intensiv färg utan torr känsla!

Viktiga egenskaper:

 • 100% vegansk
 • Parfymfri
 • Långvarigt resultat
 • Intensiv färg
 • Innehåller återfuktande hjortronolja

Har du testat Idun Minerals Nyheter?

 • Smink

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Ser så fin ut!
nouw.com/blubbbeauty
Malin Tilja,
Snygg palett!!🤗
malintilja.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
ja så himla fin 😍
nouw.com/louiseanderssons