Nyheter från Garnier Bio!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Garnier Bio har lanserat två nya produkter. En lugnande hudvårdsrutin som passar till både natt & dag. Båda produkterna innehåller hampafröolja. Produkterna hjälper till att lugna huden & bekämpa tecken på stressad hud.
......................................................................................................

Lugnande nattolja – Garnier Bio Soothing ” Restoring Sleeping Oil

Huden återhämtar sig under natten för att säkerställa barriärfunktionen under dagen. Denna mångfunktionella olja tillför näring, absorberas lätt av huden och är berikad med ekologisk hampfröolja och E-vitamin. Med sina högpresterande fördelar hjälper dessa ingredienser till med att bekämpa tecken på stressad hud med en formula som lugnar, ger näring, mjukgör och revitaliserar för en strålande hud. Doften, som är av 100%

naturligt ursprung, efterlämnar en aromatisk doft på huden.

Rek.pris 30ml 129kr

Lugnande gelcreme för dagen – Garnier Bio Soothing & Restoring Gel-Cream

Denna lugnande gelkräm är berikad med ekologisk hampfröolja och E-vitamin. Med sina högpresterande egenskaper hjälper dessa ingredienser till med att bekämpa tecken på stressad hud med en formula som lugnar, återfuktar, får huden att se strålande ut och fungerar som en skyddande barriär för huden. Gelkrämen absorberas direkt så att du omedelbart kan njuta av den fräscha känslan på huden.

Rek.pris 50ml 129kr

Har ni testat Garnier Bio´s produkter?

Vill du läsa om tidigare inlägg om Garnier Bio så hittar du dom här:

Garnier Bio

Event med Garnier Bio

Gillar

Kommentarer