Nyhet - ECO Modern Essentials Recovery Magnesium oil spray

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Är det något jag älskar så är det olja. Jag föredrar olja framför alla krämer alla dagar i veckan. Ett av mina favoritmärken när det kommer till oljor är Eco Modern essentials. Har ni aldrig hört talats om dom innan så är dom ett hudvårdsmärke från Australien. Dom har naturliga hudvårdsprodukter för ansikte & kropp. Deras produkter är veganska & cruelty free, 100% rena eteriska oljor & återvinningsbara.
Och nu har dom lanserat en nyhet. Recovery Magnesium Spray.
Jag har testat den i några veckor & jag gillar den verkligen. Jag ska väl erkänna att jag inte tränar särskilt mycket. Men jag håller igång hela dagarna med annat & ibland kan jag ha väldigt ont i ryggen efter en dag. Så har jag masserat in lite av den här oljan. Jag hade även nackspärr för några dagar sen. Då spraya jag på den & massera in. Det är en olja men den går mer åt det vattnigare hållet. Så vill jag massera in länge med den brukar jag addera några droppar mandelolja.
Den här tycker jag alla borde ha hemma. Speciellt ni som tränar mycket. Grym produkt!
Älskar även förpackningen med den bruna glasflaskan & spraymunstycket. Så lätt att använda.
...........................................................................................................................................................................................................................

Recovery Magnesium Oil Spray
Magnesium är välkänt för att lindra muskelspänning. ECO Recovery Magnesium Oil Spray innehåller magnesium, en viktigt mineral, som snabbt absorberas i dina muskler för att lugna muskelspänning och kramper som orsakas av träning. Denna spray innehåller också svartpepparolja, rosa grapefruktolja, timjanolja och merianolja som bidrar till att återställa balans i kroppen samt hjälper dina muskler att slappna av och återhämta sig.

Har ni testat någon av ECO Modern Essentials produkter?

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Jag har inte testat just denna men jag tar magnesium så mina sprättiga ben ska ligg stilla när jag sover haha 😬😴👍

nouw.com/svullo
louiseanderssons
louiseanderssons,
🙌🏻 Många som badar med magnesiumsalt också. Hört att det ska va toppen.
nouw.com/louiseanderssons
svullo
svullo,

Ja det har du rätt i, brorsan köper i säckar på lantmännen som han och fruga har i badet (spartips) 😊

nouw.com/svullo
louiseanderssons
louiseanderssons,
Men smart 🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons