#Nouw30daychallenge !

Hej Hörrni!
Hoppas alla haft/har en fin helg. Själv vart jag super duper mega peppad nu när jag loggade in på bloggen & möttes av #nouw30daychallenge Ni kan läsa om det HÄR!. Det är nämligen så att Nouw vill peppa alla sina bloggare genom att ge dom en 30 dagars utmaning. Men ska alltså blogga under 30 dagar för att utvecklas & öka chansen till att få en större blogg. Och den bloggaren Nouw tycker har engagerat & utvecklat sig mest vinner en resa för två till London!!! Världens bästa stad! Tävlingen börjar den 1 februari men du kan börja anmäla dig redan nu.

Do it!!

Min största ambition i tävlingen kommer vara att skriva mer. Längre texter & framförallt kanske mer personliga texter & åsikter. Det är något jag velat länge & det var så jag brukade blogga förr & jag saknar det & jag tror att det är uppskattat.
Det kommer även bli den största utmaningen.
Sen kommer jag också börja komplettera inläggen ännu mer med videos för det är något som jag börjat älska. Sen vet jag att ni är en del som gillar min stil & vill ha outfits bilder eller likande så det ska jag försöka fixa. Måste bara lära mig posea när någon annan tar bild på mig haha. Sen kommer det bli en stor utmaning i sig att få ut ett inlägg varje dag i 30 dagar när man pluggar heltid, har barn osv men I CAN DO IT!

Är ni med mig?

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

linda,
Så himla kul!
lindaviktoria.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Verkligen 😄🙈👏🏻
nouw.com/louiseanderssons
Saraglavin
Saraglavin,
Så rolig tävling! Och väldigt inspirerande!
nouw.com/saraglavin
louiseanderssons
louiseanderssons,
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Önskar dig lycka till! 😊
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
sillyme
sillyme,
Låter kul! 😊
nouw.com/sillyme
louiseanderssons
louiseanderssons,