New in från Ecooking!

Efter Daisy Beauty Expo (läs om det HÄR ) så var det speciellt ett märke som jag blev extra nyfiken på. Nämligen Ecooking som jag skrivit om tidigare HÄR . Ecooking är ett Dansk naturligt hudvårdsmärke. Nu har jag börjat testa ännu fler produkter ifrån dom & jag är helt såld. Jag ska testa produkter lite mer & sen kommer ni få en full recension.

Fukt Mask
Fuktmaskens ingredienser bidrar till att bevara hudens fuktbalans samtidigt som de skyddar och har anti-age effekt. Ecooking Fuktmask används på rengjord hud.

Lermask
Lermasken innehåller en kombination av irisextrakt, zinksalt och A-vitamin som rengör och fräschar upp huden samt kan hjälpa till att minimera porer och minska ojämnheter i huden. De aktiva ingredienserna motverkar orenheter och verkar både behandlande och förebyggande.
Lermasken minskar även mängden sebumproduktion i talgkörtlarna. En hög sebumproduktion gör att huden blir fet och glansig. Masken innehåller även Pseudomonas Altermonas som är utvunnet av lera från Antarktis. Pseudomonas Altermonas har antiinflammatoriska egenskaper och lugnar en rodnande hud. Innehåller även ingredienser som ökar produktionen av cellerna i huden.

E-vitamin serum
E-vitaminserum har många egenskaper och kan bland annat användas som:
Aftersun, För sårskorpor och sår, Till nyopererade ärr, Som fuktbooste, Till tatueringa ,Till mycket torra hudområden
E-vitamin är maximalt återfuktande och ger huden en stor fuktboost. Har en läkande effekt på sår och rispor. Skyddar även huden med sina antioxidanta egenskaper.

Ansiktsskrubb
Denna skrubb består av en mild oljeblandning av sheasmör, mandel- och solrosolja. Ingredienserna har fuktgivande, närande och lugnande egenskaper och passar speciellt bra för en känslig hud. De närande egenskaperna från oljorna hjälper huden att undgå tidigt åldrande och förlorandet av elasticitet. Kan användas till alla hudtyper. Med hjälp av små fina skrubbkorn från mandelkärnor exfolieras huden utan att irriteras. Tar bort döda hudceller och ger en skyddande yta som inte täpper till huden. Ger en mjuk och len känsla.

Fuktserum
Ecooking Fuktserum är fullproppad med hyaluronsyra som är en naturlig del av kroppens anatomi. Hyaluronet försvinner gradvis desto äldre vi blir. Därför kommer det djupare linjer och torrhetstecken med åldern. Ecooking Fuktserum maximerar fukten i huden och gör den synligt återfuktad, utan att se fet eller glansig ut.

Peeling mask
Peelingmaskens innehåll av växtextrakter och E-vitamin motverkar fina linjer och rynkor samt ger ett ungdomligt utseende.

Produktbeskrivning från Lyko.se

Gillar

Kommentarer

Karinsbeautyroom,
Låter spännande, gillar särskilt att det står att de är parfymfria.
karinsbeautyroom.wordpress.com
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons