När allt krånglar!

I nästan en veckas tid har nouw krånglat. Därav inte så mycket blogginlägg här dom senaste dagarna. Så lite uppdatering då. Jag va på ett lanseringsevent med Linda Hallberg i torsdag. Kommer ett separat inlägg om det. Jag hade jobbat hela den dagen & vart förkyld i en vecka innan & så hade jag fått ett besked. Ett bra men ändå lite stressande. Så jag mådde skit på eventet. Helt stressad & hade världens huvudvärk. Och värre blev det när jag kom hem. Mitt huvud höll på att sprängas. Fick ta ett varmt duschbad & ta huvudvärkstabletter & till sist kunde jag somna med en ögonmask. Usch det va inte kul. Och eftersom jag mådde så dåligt så började massa andra tankar snurra. Att jag aldrig känner att jag passar in eller att jag inte är lika bra som andra. Hur man ibland duger & ibland inte. Att folk hälsar på en ibland & ibland inte. Ja ni vet sånna saker. Jag är bra på att knuffa undan sånna negativa tankar & bara inte bry mig. Men jag antar att de va för att jag redan va låg som dessa känslor kom. Och jag har vart låg flera dagar nu efteråt. Ni vet liksom haft gråten bakom ögonen hela tiden. Men så är det. Ibland har man sina svackor. Och jag vet att det blir bättre snart. Jag är dock ett pro på att skratta när jag egentligen gråter inombords. Alltså dölja hur jag mår.

Men igår hade vi planer med våra kompisar & jag kände mig inte hundra men vi åkte ut ändå för jag tänkte att jag kommer säkert må bättre av att umgås & ja jag mådde mycket bättre efter att ha hängt med dom. Vissa människor ger en bara så mycket energi. Vi hade en supermysig dag & jag känner redan att de håller på att vända.

Och vet ni! Idag för ett år sen gick mitt vatten. Imorgon fyller Bonnie Lou 1 år!!!! Min lilla bebis är redan 1 år! Nej men nu blir jag helt tårögd. Fast det är glädjetårar. Lyllos oss som fick den lilla underbara goa bebisen. Imorn ska hon firas ordentligt.

Lite uppdatering iallafall. Nu måste jag åka till jobbet.

Hur mår ni?

Ett år sen. Med Bonnie Bus i magen.

Gillar

Kommentarer

Nadia
,
❤❤❤🌻
louiseanderssons
louiseanderssons,
❤️❤️❤️
nouw.com/louiseanderssons
Molkan,
Jag känner precis likadant om det där att inte passa in och att känna sig sämre än alla andra.. Men jag skulle bara säga att det antagligen bara är en inbillning eftersom vi är många som tänker så. Jag tycker att du är fantastisk i alla fall! Strunta i dem som inte hälsar ❤️
molkan.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack fina bästa du ❤️ Saknar dig ❣️
nouw.com/louiseanderssons
Matilda,
Sjukt hur fort tiden går!🙈 min loppa blir 1år i Augusti - hur gick det till?😭
nouw.com/matildasignekarolina
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja de går så sjukt fort 🙈
nouw.com/louiseanderssons
Annica,
Kan inte säga det bättre än Molkan faktiskt!
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Karinsbeautyroom,
Tänker precis som Molkan och kan inbte säga det bättre själv ❤️
karinsbeautyroom.wordpress.com
louiseanderssons
louiseanderssons,