Mysig fåtölj & såå taggad!

Igår tog vi en sväng till Rusta & Jysk. Jag har velat ha en ny kolsyrepatron i flera veckor. Jag är sugen på kolsyrad dryck heeela tiden. Så gott! Sen fick Amy Stella en julklappspeng som hon skulle sätta sprätt på. Jag hade kikat på nätet på en barnfåtölj från jysk som bara skrek hennes namn. Hon älskar ju allt som är sådär mysigt & gosigt & så älskar hon att titta på film så den här fåtöljen blev perfekt. Man kan också vika ut den så den går att ligga i. Amy Stella älskar den redan. På rusta hade dom massa rea så fyndade två renhuvuden till barnrummet. 10:- st kostade dom & jag tycker dom passade perfekt in där. Hela rummet är ganska färgglatt. Sen hittade vi roliga skum figurer & bokstäver & som den pysselmorsan jag är va ja bara tvungen att köpa tre.... förpackningar. Men dom kostade bara 5:- st. FYND! fanns massa kul jag ville köpa men jag hejdade mig. Fick bli lite annat nödvändigt som man brukar köpa på rusta som deo, tvål osv.

Idag har vi bara tagit det lugnt hemma. Jag börjar få sån spänning vid tiningarna igen.. börjar känna mig stressad över ett skolprojekt. Men jag har börjat med det så måste bara fokusera lite. Känner lite halv ångest över att skolan börjar på måndag igen också. Det kommer bli lite ändringar & jag är rädd att jag inte kommer gilla dom ändringarna. Tycker den första terminen har vart så himla bra & nu kommer det bli annorlunda. Men men vi får väl se hur det blir.

Imorn ska vi förresten på Disney on ice. Sååå taggad!!

Gillar

Kommentarer

Amanda ,
Så fint du pysslar och wow vilken mysig stol! Jag kan också bli sådär sjukt suger på just kolsyras dryck!! 💗
amandalindstrom.vimedbarn.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack fina 💖 haha det är såå gott.
nouw.com/louiseanderssons
LIV RINGSTRÖM,
Åh fotöljen ser ju perfekt ut👌🏻 Åh vad mysigt
Med Disney on ice, var på de förra året , jubileum. Helt magiskt verkligen:)
livringstrom.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur! Så mysig 👌🏻 åh jag va flera gånger när jag va liten & jag älskade det. Ska bli så kul att gå med sin egna lilla 💖
nouw.com/louiseanderssons
Svatantrya
Svatantrya,
Renhuvudena var ju underbara!
nouw.com/svatantrya
louiseanderssons
louiseanderssons,
elinmoooe
elinmoooe,
Oh älskar sakerna till amy stellas rum!!
nouw.com/elinmoooe
louiseanderssons
louiseanderssons,
Fina & billiga 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons