Mr & Mrs Tannie

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Har ni hört talats om Mr & Mrs Tannie?

Mr & Mrs Tannie är ett nytt Svenskt märke som inriktar sig på self tanning produkter. Jag kom i kontakt med dom i början på året när jag va på Daisy Beauty Expo & blev så nyfiken på produkterna. Jag har testat Clear Tan Mist & Whipped Tan Mousse. Jag gillade båda riktigt mycket. Och kan vi tala om produkternas förpackningar? Hur glad blir man inte av den turkosa färgen. Produkterna är veganska.

..............................................................................................

Mr & Mrs Tannie Clear Tan Mist
Uppnå en naturlig jämn solbränna och mjuk hud med denna klara, ofärgade Bronzing Mist. Efter 4-8 timmar utvecklas en jämn, fin solbrun ton. Upprepa appliceringen för djupare färg. Lugnande Aloe Vera bidrar till ett jämnare, bestående resultat.

Mr & Mrs Tannie Foamy Body Butter
En välmående hudyta är grunden för en jämn ”solbränna”. Investera i båda och börja med denna lätta mousse med återfuktande Aloe Vera. Genom långvarig återfuktning behåller huden sin strålande färg och lyster längre. Vid behov, använd varje dag!

Mr & Mrs Tannie Whipped Tan Mousse
Få omedelbar färg med denna färgade brun-utan-sol mousse som ger en fantastisk naturligt solkysst ton. En matt formula med återfuktande Aloe Vera och vårdande jojobaolja. Varje applikation kommer successivt att bygga upp en djupare färg

Gillar

Kommentarer