Mitt badrumsskåp doftar ros!

Mitt badrumsskåp har blivit påfyllt med produkter från Rosenserien. Jag har börjat använda allt flitigt & jag älskar verkligen alla produkter. Fotkrämen smörjer jag in fötterna varje kväll efter jobbet. Så skönt efter att ha gått i stödstrumpor en hel dag. Morotsoljan använder jag istället för nattkräm. Älskar att använda oljor istället för nattkräm. Har gjort det i flera år. Kroppskrämen doftar underbart & sjunker snabbt in i hyn & man känner sig verkligen återfuktad. Jojobaoljan använder jag till lilla magen. Det är så skönt att ha sin lilla ritual morgon & kväll där man bara fokuserar på lilla B. Och dagkrämen doftar även den underbart av ros & är riktigt dryg.

Jag är ju i princip uppväxt med att bara ha ekologiska & naturliga hudvårdsprodukter då min mamma är utbildad hudterapeut & har haft egen salong & då med just inrikting på ekologiska & naturliga produker så jag har i flera år hört talas om Rosenserien men har aldrig tidigare testat. Men jag är helt såld. 


Har ni testat Rosenseriens produkter?​

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
världens underbaraste du!! följ gärna min blogg finis, och läs mitt senaste inlägg om mina shawn mendes biljetter.. haha:)) kraaamis<33
nouw.com/sarafogelström
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Har faktiskt inte hört om detta märke förut, intressant! 😃
nouw.com/emmaengstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Väldigt bra produkter 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons