Min nya rutin med produkter från Lush!

Den här sommaren har bestått av lite makeup & snäll hud & kroppsvård. Jag älskar ju Lush produkter som ni vet sen tidigare. Dom här tre har använts flitigt i sommar. Breath Of Fresh air är ett superfräscht ansiktsvatten som jag både använt i min morgon & kvällsrutin men även under dagen när jag känt att jag behövt en liten uppfräschning. Jag älskar ju ansiktsmistar så jag skulle ju kunna mista hela dagen lång. Dream Cream lever verkligen upp till sitt namn. Jag har min burk på nattduksbordet & smörjer in händerna & andra ställen som känns torra. Det har även vart toppen att smörja där solen träffat lite extra. Väldigt dryg också. Att använda förpackningsfri deo är för mig helt nytt men det är faktiskt lättare & fräschare än vad man tror, ha bara ett bra ställe att förvara den på (låt den inte ligga framme på handfatet för då kan nån få för sig att det är en tvål.. haha japp de hände mig). Aromaco funkar verkligen för mig. Den håller hela dagen & jag tycker den doftar väldigt gott. Det enda jag kan tycka är att den är lite för hård. Men jag har börjat ha nån droppe vatten på & då glider den på lättare.

.....................................................................................................................................................

Breath Of fresh Air Ansiktsvatten
Vårt mest uppfriskande ansiktsvatten, med mineralrikt algextrakt från karragenan & ros-absolut som balanserar huden. Funkar perfekt som en uppfriskande mist på sommaren för att svalka & ge fukt, eller som en daglig toner. Ros-absolutet reducerar även rodnad & lugnar hyn tillsammans med aloe vera gel. Du kommer inte hitta någon alkohol i våra ansiktsvatten, bara vårdande ingredienser som ser till att din hud mår så bra som möjligt.

Dream Cream Body Lotion
Om din hud reagerar på det mesta, ta hand om den med en svalkande, lugnande blandning av havremjölk, lavendel & kamomill. Den här krämen sjunker snabbt in i huden & är mild nog för att passa även de allra känsligaste. Jungfruolivolja & krämigt kakaosmör mjukgör torr & fnasig hud, medan rosolja hjälper motrodnad & irritation. Svep in kroppen i flytande silke & nytvättade moln samtidigt som du njuter av den rogivande doften från lavendel & ros.

Aromaco Deoderant
Denna deoderant i fast form är full av snälla naturliga ingredienser som håller dig fräsch. Använd krafterna i absorberande natriumbikarbonat & trollhassel för att hålla dig torr, medan antibakteriell kamomillvinäger & svalkande patchouli får dig att dofta gott.


Vilka är dina favoriter från Lush?

Gillar

Kommentarer

JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
Tror fasen inte jag provat något från Lush än. Tycker att kroppen är de tråkigaste att "ta hand om"...därav skittorra ben... hahaha! #skäms
nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Hahaha jag hör dig 🙌🏻😂 brukar be Hampus massera kroppen så jag slipper smörja in mig 😂
nouw.com/louiseanderssons