Min förlossningsberättelse!

Idag är det ett år sen jag vart mamma till världens underbaraste tjej. Så jag har rotat i arkivet (gammla bloggen) och dammat av min förlossningsberättelse. Så här får ni den :)

Så att så gick det till på min förlossning. Jag minns det som igår. Smärtan när hon "masserade" upp mig flera centimeter. Det var nog den värsta smärtan jag upplevt i mitt liv. Det sjuka är att jag kommer verkligen ihåg det som att det var det som gjorde ondast av allt. Sen kommer jag ihåg den där jävla pall jäveln dom ville sätta mig på. Fyfan haha. Sen har jag hört/läst i efterhand att många tycker att när moderkakan ska ut så blir det som en "andra" förlossning. Vad jag kommer ihåg så drog dom bara ut den med navelsträngen. Jag kommer inte ihåg att det gjorde ont iallafall. Hur var det för er? Kommer dock ihåg hur dom la upp den på ett bord och stod och granska haha Fräscht. Att gå igenom en förlossning är något bland det häftigaste jag har vart med om. Kroppen är så jävla cool.

Hoppas ni gillade att läsa om min förlossning. Ni får gärna kommentera hur eran förlossning gick till :)​​​

Gillar

Kommentarer

Skotten
,
Hahaha alla måste väl veta vad 'cutta' betyder 😂😂 Roligt att läsa om förlossningen! 😊 Tyckte att du nyss satt och berättade om den?! Fi satan ett helt år sedan alltså...
louiseanderssons
louiseanderssons,
Hahahahaha eller hur 😂 ja verkligen. Helt sjukt va tiden går snabbt.
nouw.com/louiseanderssons