Min bucketlist 2018!

Nytt år ny Bucketlist!
Det här året har det vart svårare att komma på saker eftersom jag förra året uppfyllde så många saker jag velat gjort länge. Men några punkter har jag lyckats skrapa ihop iallafall.

1. Resa
Den punkten kommer vara med varje år. Jag älskar ju att resa. Drömmen vore ju en tripp till London nu på våren medans jag fortfarande får flyga (till vilken vecka är det man får flyga?). Sen skulle jag faktiskt vilja bila i Sverige i sommar. Gärna neråt mot Hampus hemtrakter. Kanske en sväng förbi Mandelmans?. Och sen skulle jag önska en lång solsemester till vintern. Kanske till och med resa bort över jul & nyår. Gärna hyra ett hus på Bali eller liknande.

2. Satsa mer på mina sociala medier
Jag vill att alla mina kanaler ska bli större. Och jag är sjukt taggad på att få det hända.

3. Bli bättre på att redigera & lära mig redigera bilder
Går ju lite ihop med förra punkten. Det är sååå kul att redigera film men jag vill bli bättre. Och bilder vet jag inte ens hur man redigerar så det ska jag verkligen ta tag i.

4. Skaffa bil
Vi måste ha en bil. Med en till kiddo på G så är det ett måste. Speciellt om vi vill bila i sommar.

5. Planera min tid bättre & bli mer effektiv
Det är så lätt att fastna i slö surfandet. Jag måste lära mig bli mer effektiv med min tid. Att jag fokuserar på det jag ska göra vare sig det är att skapa content till mina kanaler eller umgås med familjen.

6. Äta mindre kött
Börja dra ner rejält på köttkonsumtionen. Jag har faktiskt börjat fått avsmak på kött & det finns faktiskt bra substitut. Och det var faktiskt Hampus som tog upp det som förslag & jag är inte den som är den.

7. Genomföra ett event
I have big plans! Det är allt jag kan säga hehe.

8. Spara till ett Fuck You konto
För er som inte vet vad ett Fuck You konto är så är det helt enkelt ett konto med minst tre månadslöner. Sån jäkla frihetskänsla. Tänk dig själv som exempel att du jobbar på ett jobb du hatar. Då har du ditt Fuck you konto så då kan du bara BYE BYE! Hur ska jag lyckas få ihop ett sånt när jag vill köpa bil och resa är en bra fråga men you can´t blame a girl for trying. Vill oavsett spara mer pengar.

9. Konsumera mindre
Nu skulle jag inte säga att jag shoppar överdrivet mycket. Shoppar jag så är det oftast på rea eller med rabatt. Men jag vill shoppa ännu mindre. Och jag vill även börja använda upp saker jag redan har innan det ska shoppa nytt. Ni tror säkert har jag har massa smink men helt ärligt så är jag sjukt duktig på att rensa. Jag ger bort allt jag vet att jag inte kommer använda, eller hinna använda. Bara senaste månaden har jag rensat ut tre gånger & gett bort till nära och kära. Jag får lite halvt panik av att äga för mycket grejer som bara kommer ligga & bli gamla i nån låda.

10. Hitta på en grej i månaden med kidsen & en med Hampus
En dag i månaden ska ägnas att hitta på nått riktigt roligt med kidsen (med kidsen menar jag även Amy Stellas kusiner för jag tror min syster är med på den här punkten). Åka till badhuset, gå på Junibacken, lekland eller vad som helst som dom tycker är kul. Och en gång i månaden ska jag & Hampus försöka få till en dejt. Kommer inte ens ihåg när vi gick på dejt sist.

Har ni någon bucketlist i år? Dela gärna med er!

2018 im ready for you!

Gillar

Kommentarer

Johannaisabelle
Johannaisabelle,
Låter bra👌🏻
nouw.com/johannaisabelle
MliizZ
MliizZ,
Bra lista! Jag kommer heja på hela vägen 😍
nouw.com/mliizz
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack bästa ❤️
nouw.com/louiseanderssons
FFRN
FFRN,
åh nr 7 låter riktigt intressant! 🤗 så roligt att läsa om andras bucketlist’s
nouw.com/ffrn
louiseanderssons
louiseanderssons,
beatricenyman
beatricenyman,
Super härlig lista!! Gällande det där med flygning, jag tyckte denna sida gav rätt bra info: http://www.niomanader.se/flyga-som-gravid/ 🤗
nouw.com/beatricenyman
louiseanderssons
louiseanderssons,
Oh tack 😘 Ska kolla in!
nouw.com/louiseanderssons
louisemellqvist
louisemellqvist,
åh underbar bucket list ska bli kul att följa 😃
nouw.com/louisemellqvist
louiseanderssons
louiseanderssons,
emmakmoberg
emmakmoberg,
vilka bra mål! Kul med event! 😍
nouw.com/emmakmoberg
louiseanderssons
louiseanderssons,
Karin,
Super bra lista med rimliga och genomförbara mål. Några punkter skulle jag lätt kunna kopiera för egen del som 2, 3 och 5
mysecretpassions.wordpress.com/blogg/
louiseanderssons
louiseanderssons,
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Hoppas du kommer hinna genomföra de flesta och alltså åker ni neråt hit så måste ni säga till så kan man ju ses! 😃
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja vi får la se 😃 Absolut. vart exakt är det du bor? Hampus kommer ju från Blekinge så de är väl däromkring vi håller oss i sånt fall.
nouw.com/louiseanderssons
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Då blir det lite fel ände, bor några mil utanför Göteborg. 😋
nouw.com/blubbbeauty