Mer hudvård från Idun Minerals!

Idun Minerals är ju ett av mina favvomärken både när det kommer till hudvård & smink. Det är produkter med goa grejer som passar alla eftersom dom är utvecklade för känslig hy, unisex & veganska. Och nu släpper dom ännu mer hudvårdsprodukter & även hårvård, men mer om det i ett annat inlägg. Nu ska vi prata om deras nya produkt Moisturizing face mask. En återfuktande & vårdande ansiktsmask.
Såhär står det om den på hemsidan:

Moisturizing Face Mask är en intensivt återfuktande och vårdande ansiktsmask som hjälper huden med dess återhämtning efter yttre stress. Speciellt utvecklad för extra torr och känslig hy, varför ansiktsmasken består av stärkande rapsolja och lugnande & vårdande olja från havre. Moisturizing Face Mask är berikad med intensivt mjukgörande shea- och kakaosmör samt Niacinamide som skyddar och stärker huden samtidigt som panthenol lugnar och hjälper huden att återhämta sig. Den innehåller även hualyronsyra som ger intensiv återfuktning tillsammans med hudens egna fuktbindare (glycerin, PCA och viktiga mineraler). Antioxidanten vitamin E skyddar mot bland annat fria radikaler.

Återfuktning är nyckeln till en frisk och lysande hy.

Applicera ett rikt lager och låt verka, allt från några minuter till över natten. Torka av eller låt produkten vara kvar.

Viktiga ingredienser:
Vårdande och stärkande rapsolja som är rik på naturliga antioxidanter
Vårdande och lugnande olja från havre
Närande shea- och kakaosmör
Skyddande och stärkande Niacinamide (Vitamin B3)
Lugnande panthenol (Provitamin B5)
Hyaluronsyra
Hudens egna fuktbindare glycerin, PCA och viktiga mineraler
Antioxidanten vitamin E

Egenskaper:

100 % vegansk
Parfymfri
Unisex
Dermatologiskt testad
Utvecklad för extra känslig hy


Jag kommer använda den här som nattmask hela vintern & efter jag använt en lermask. Den är så härlig & man känner sig verkligen återfuktad efteråt.
Rek ca pris 199:- 75 ml

Gillar

Kommentarer

LisaLobotomy
LisaLobotomy,
Deras hudvård låter så spännande!
nouw.com/lisalobotomy
louiseanderssons
louiseanderssons,
Den är riktigt bra 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Nadia
,
Har du den på över natten? Kladdar det inte? 🤔😁
louiseanderssons
louiseanderssons,
Man behöver ju inte ha lika mycket som jag har på bilden 😃 man kan ju bara ha lite tjockare lager än vad man har sin nattkräm ✌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Nadia
,
Åh smart hehehe 😁🙄