Månandens Glossybox Juli- Travel on!

Nu har månadens glossybox kommit.

Innehållet var:

Rodial - Smokey Eye pen
Geléliknande eyelinerpenna som med sin mjuka konsistens gör det lätt att jobba fram den perfekt sotade ögonlooken. Måla en linje nära fransraden och tona sedan ut med hjälp av en pensel eller tops.

De Bruyere - After sun lotion monoi
Den söta och lilla förpackningen gör det enkelt för dig och packa med De Bruyere´s after sun. Använd den om du råkat få lite för mycket färg på näsan. E-vitamin hjälper till att skydda huden så att den hinner återhämta sig.

Elizabeth Mott- Sherbet Cleanser
Härlig rengöringsbalsam som funkar som en makeupremoval. Nästan smälter mot huden när du tar bort dagens smink, skölj med varmt vatten och använd sedan en ansiktsrengöring för att rengöra huden ordentligt.

Nomnom- Hair rings
Telefonsladdsliknande snoddar som håller håret på plats utan att lämna märken och låter håret falla mer naturligt. Töjer den sig efter flitig användning så är det bara att lägga den i varmt vatten för att återfå sin ursprungliga form.

Desti- Deoderant
Unik antiperspirant från Desti med en skonsam formula baserad på salt & bikarbonat. Den ger ett fullgott och effektivt resultat samtidigt som du slipper omstridda ämnen som aluminium, triklosan och parabener.

.........................................................................................................................................
Jag gillade verkligen månadens glossybox. Bara användbara saker. Provade deon & hårsnoddarna igår och dom gjorde det dom skulle. After sun lotionen luktade som godishalsbanden ni vet som man hade när man va liten. Så gott. den kommer verkligen komma till användning när det är så här fint väder. Eyeliner pennan ska bli kul att prova. Jag brukar faktiskt göra sotning med vanliga kajal. Och jag behövde verkligen en makeup remover så det ska bli kul att prova denna.

Vad tyckte ni om månaden glossybox?
Fick ni samma innehåll ?


Vill ni läsa om se vad jag fått i tidigare Glossyox så kan ni klick här:
DECEMBER JANUARI FEBRUARI MARS APRIL MAJ JUNIGillar

Kommentarer

Sandra,
Du fick en mycket bättre box än den jag fick... Förvisso skiljde det bara på en produkt men ändå.

Jag tyckte att månadens Box var sådär... Pennan och snoddarna var det enda som jag tyckte var intressant...
blogg.alltforforaldrar.se/gamegirl
louiseanderssons
louiseanderssons,
Vad fick du för nått? 😊
nouw.com/louiseanderssons