Månadens Glossybox Augusti!

Sorry för en sen uppdatering om månadens glossybox men ibland är det svårt att hinna med att bolla blogg, skola, barn & vardagen. Men som man brukar säga.. bättre sent än aldrig ;)

Innehållet i månadens glossybox var:

The Body Shop- Himalayan charcoal purifying glow mask
Applicera masken på områden som behöver bli av med orenheter. Med hjälp av grönt te från Japan & träkål av bambu från Himalaya får du en fräsch och naturlig lyster. Låt masken verka 5-10 min.

Nabla Cosmetics- Eyeshadow Refill Ground State
Prova en högpigmenterad, cruelty free och vegansk ögonskugga som är lätt att tona och arbeta upp en intensitet som passar dig. Vill du ha en wow-effekt så fukta penseln innan applicering.


Medusa`s Makeup- Lipstick "Sugar daddy"
Detta veganska nudefärgade läppstift passar perfekt för både vardag och fest. Det är krämigt och har "den där" perfekta texturen.

Benefit-Gimme Brow
Benefit`s ögonbrynsgel är fylld med fibrer av marshmallowextrakt som appliceras lätt med hjälp av den lilla avsmalnade borsten. Den färgade felen smälter in fint och du får snygga definierade bryn med maxad volym.

Glam Of Sweden- Make-up Remover wet wipes
Rengöringsservetterna som passar alla hudtyper är rikligt fyllda med trendiga micellar water som avlägsnar din makeup utan att torka ut din hy. Lätta att packa med i res-eller träningsväskan.

.......................................................................................................................................
Vad tyckte jag om månadens glossybox då? Jag äääälskade läppstiftet. Skit snyggt vardagsläppstift. Ögonbrynsgelen va bra. Men hur många bryngel har det vart nu på sista tiden? ja tror jag har fått tre stycken. Ansiktsmasken var en prov som jag testa direkt. Det stack till och luktade ganska stark. Ögonskuggan va jättefin men jag har inte provat den än och ansiktsservetterna för glam of sweden var ju bara ett skämt... 5 stycken små vipes. Vissa fick ansiktsskrubb eller mascara så den produkten var jag riktigt besviken på.


Vart ni nöjda med månadens box?
Den här gången fick ni en swatch bild & en när jag provar produkt. Är det något ni skulle vilja ha mer av och inte bara bilder på produkterna?

Gillar

Kommentarer